boki@
Član
neznam al bice Lose po nas-Veoma LOSEDa trazimo vise, nece nam dati, da se slozimo tek to ide tesko, a ostalo da ne pricam.
Nesloga nas ubija polako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neznam al bice Lose po nas-Veoma LOSEDa trazimo vise, nece nam dati, da se slozimo tek to ide tesko, a ostalo da ne pricam.
Nesloga nas ubija polako.
Tebe ce definitivno oteti vanzemaljci zbog natprosecne inteligencije i onda mi svi ostali mozemo da se slikamoMilion posto,isto tako će i subvencije ovogodišnje biti plaćene do nove godine
Danas mi lik u banci rece da za kredite , i subvencije po ha, gorivo djubrivo i sve ostalo nece biti isplaceni ili podignuti ukolike nije izmiren dug prema PIO fondu u celokupnosti znaci sav dug koliko dugo nije placan, i poreza mora da bude saldo 0. Da bi se ostvarilo pravo na subvencije. Takodje mi kaze da on ne veruje da ce to da zazivi kaze ubedjen sam da ce to morati da menjaju jer je ogroman broj polj. gazdinstava ima milionske dugove ka PIO. Ali kaze takav su dopis jutros dobili od ministarstva.kolege dal se stvarno zna za iducu godinu dal treba da bude placen PIO il ne
neznam ali mi SMO UNISTENI ako to ne ukinu ko da plati toliki dug i zasta kakve koristi mi imamo od PIO fonda-nikakveDanas mi lik u banci rece da za kredite , i subvencije po ha, gorivo djubrivo i sve ostalo nece biti isplaceni ili podignuti ukolike nije izmiren dug prema PIO fondu u celokupnosti znaci sav dug koliko dugo nije placan, i poreza mora da bude saldo 0. Da bi se ostvarilo pravo na subvencije. Takodje mi kaze da on ne veruje da ce to da zazivi kaze ubedjen sam da ce to morati da menjaju jer je ogroman broj polj. gazdinstava ima milionske dugove ka PIO. Ali kaze takav su dopis jutros dobili od ministarstva.
Ta razlika ce biti resena porezom na imovinu a ne penzionim osiguranjem.Upravo to, sada neka mi neko objasni, ko ima 5 hektara zemlje, placa Pio isto kao i onaj sto ima 50, gde je tu logika, Sto se o tome cuti.Zar penzija od 9000 dinara nije sramna, cak se neradnicima daje vise a nisu dali ni dinar da unaprede drzavu, samo uzimaju.
Ostalo je jos da uzmu od seljaka i kosulju sa ledja i da ga uniste, on bar radi i zaradjuje za svoju porodicu ne ceka od drzave milostinju.
Zorane lepo sam napisao pre par dana.Sve banke su dobile dopise da se ni jedan poljoprivredni kredit neće moći realizovati ako se kao deo potrebne dokumentacije ne dostavi potvrda o izmirenim obavezama PIO.To se odnosi i na kredite koje ne subvencioniše ili stimuliše ministarstvo poljoprivrede.Znači i procredit ako kredit bude okarakterisalo kao bilo koji vid poljoprivrednog tražiće taj dokument.Informacija je 100% tačna i već je u funkciji.
Brankovicu nisi trebao obrisati post.U njemu je sve sto si napisao istina.E sad sto se to nekom ne svidja je druga stvar.
Bio sam u Oportyniti banci i licno cuo i video dopis NBS u kojem stoji da od 18.12.2014. treba traziti potvrdu o izmirenom PIO ako se daje bilo koji poljo kredit.