gorski care,ta konstatacija da je procenat mali onih koji navodnjavaju je i prava mera poljoprevrednika koji treba da imaju podsticaje od drzave.Pionirovi hibridi uz sdamo jedno polivanje imali su laganica 4,500kg po hektaru te vgodine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ocigledno nisi isao po srbiji.Evo ja imam 4 hektara svoje zemlje na koje ostvarujem subvencije i ne bavim se povrtarstvom jer za to nemam uslove a sejem psenicu.Ne uplacujem socijalno-penziono jer nemam para za to,a subvencije to nemogu da pokriju.taj sa 3 hektara sigurno neseje pšenicu nego se bavi povrtarstvom a ako seje samo pšenicu onda nek batali rabotu dok nije usao u velike dugove prema drzavi
Sto rece glumac ''Neces se ti leba, najesti od pesme'' Isto to vazi I za povrtarstvo. Samo ljudi koji nisu I ne rade povrce ne znaju kakav je to posao.taj sa 3 hektara sigurno neseje pšenicu nego se bavi povrtarstvom a ako seje samo pšenicu onda nek batali rabotu dok nije usao u velike dugove prema drzavi
Jednakost,ravnopravnost i te gluposti su trenutno aktuelne kada je u pitanju uplacivanje socijalno-penzionog pa je tebi lako odvojiti za to jer imas preko 10 hektara zemlje a ja sa 4 hektara mogu da umrem necu imati zdravstvenu knjizicu i penziju jednog dana.Jednakost,ravnopravnost,i te slične gluposti su umrle sa Titom
gorski care,ta konstatacija da je procenat mali onih koji navodnjavaju je i prava mera poljoprevrednika koji treba da imaju podsticaje od drzave.Pionirovi hibridi uz sdamo jedno polivanje imali su laganica 4,500kg po hektaru te vgodine
U zadnje vreme nemlatim,mucim se s 560,kako od babe da napravim sponzorusu-tinejdzerkuAl ti mlatiš pare u neprijavljenoj radionici
Kod mene je voda BLAGOKad bi drzava dala sve moguce podsticaje, navodnjavanje u ovom delu srbije je nemoguce zato sto nemas vode, lako je pred Dunava,Save i Sve 3 Morave.
nisam isao po srbiji hahahaDruze ocigledno nisi isao po srbiji.Evo ja imam 4 hektara svoje zemlje na koje ostvarujem subvencije i ne bavim se povrtarstvom jer za to nemam uslove a sejem psenicu.Ne uplacujem socijalno-penziono jer nemam para za to,a subvencije to nemogu da pokriju.
E sad 99% moje okoline,okolnih sela je u istoj situaciji kao ja jer to je neki prosek kod nas,oko 3,4,5 hektara po domacinstvu i svi da se bavimo povrtarstvom.
Druze ocigledno nisi isao po srbiji.Evo ja imam 4 hektara svoje zemlje na koje ostvarujem subvencije i ne bavim se povrtarstvom jer za to nemam uslove a sejem psenicu.Ne uplacujem socijalno-penziono jer nemam para za to,a subvencije to nemogu da pokriju.
E sad 99% moje okoline,okolnih sela je u istoj situaciji kao ja jer to je neki prosek kod nas,oko 3,4,5 hektara po domacinstvu i svi da se bavimo povrtarstvom.
Zbog radne snage,zbog susenja visnje,dunje...Sa sljivom nemam problem i ona je tu,radim je jos.Nemogu sve sam da postignem,pre se trgovalo pa se i tu zaradi da se ulozi u zemlju a sad trgovina slabo a ja sam,sve moram JA,nema ko da pomogne,supruga u kuci a ja oko kuce,roditelje prosto zabole za zemljom,tu su kad treba da se jedeOvo potpisujem....
Mirko druze zasto si digao ruke od vocarstva? Meni se uvek uhvati bolja racunica na vocu. Da bi se zivelo od cistog ratarenja treba dobra mehanizacija i velika povrsina zemlje, sto je u ovom delu Srbije u ovim uslovim kakva je nasa drzava nemoguce.
Kod nas je sljiva ove godine bila 5 dinara, I jabuka je 5 dinara I niko je nece.