Tombica
Član
Ostalo mi viska racuna za djubrivo 1550kg i oko 500 lit. racuna za naftu,ako je nekom potrebno,dogovorimo se!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ако су калкулације тачне или приближно тачне да се на 20 хектара у паритету кукуруза заради 9000 еура онда је нормално да нико није луд да се бави сточарством из хиљаду и једног разлога. Ако такву зараду пројектујемо на оне који обрађују 1000 де хектара онда цифре одоше у небеса. То и није неки проблем али је проблем ако од тих 1000 хектара 900 хектара обрађује државног земљишта.Државе која треба бити сервис свих грађана.Из тог разлога треба укинути субвенције на државно земљиште јер у перспективи постојаће 10 или 100 тинак оних који ће обрађивати сво земљиште у Србији. субвенције и јесу подвала европске уније како би се створио веома мало број оних који обрађују велике површине земљишта.Субвенције да и то прогресивно.Највише онима који су мали произвођачи најмање онима који обрађују највише
Meni pre 8 dana tek 6000 po ha a gorivo i djubrivo još uvek neMeni nisu povracaj za gorivo i djubrivo, ima li takvih ?
Ima,evo me!Meni nisu povracaj za gorivo i djubrivo, ima li takvih ?
Meni nisu povracaj za gorivo i djubrivo, ima li takvih ?