Jos nije isplaceno??? Sta tek da ocekujemo mi koji smo predali pre dva-tri dana...Predao sam za gorivo krajem jula,nije mi jos isplaceno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos nije isplaceno??? Sta tek da ocekujemo mi koji smo predali pre dva-tri dana...Predao sam za gorivo krajem jula,nije mi jos isplaceno.
Pitao sam ih u trezoru je li sve uredu sa racunima,zasto nema isplate? Kazu racuni su uredu,nema za sada sredstava. To je bilo pre oko 20 dana.Jos nije isplaceno??? Sta tek da ocekujemo mi koji smo predali pre dva-tri dana...
Pa usvojice se to ko od sale jer nama umanjenje njima povecanje plata bitno je da oni(politicari)ne oskudevaju u nicemu,a nas ko jebe!Jedno je to što će oni " predložiti " a drugo je to hoće li se " usvojiti predloženo " ja nikome više ne verujem a kamoli političarima
...Ja sam 28 jula predao za naftu i djubrivo.Djubrivo mi je isplaćeno krajem septembra a za naftu još nema...
MožeZa gorivo sam predao pre mesec dana. Mogu li sada za djubrivo?