Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 15.novembra, a racune predajes do 20.11. ali kazu da se ne cekamo bas poslednji dan!Do kog datuma je rok za predaju racuna za naftu? Ne mogu da nadjem na sajtu...
Je l ovi datumi vaze i za djubrivo?Do 15.novembra, a racune predajes do 20.11. ali kazu da se ne cekamo bas poslednji dan!
Je l ovi datumi vaze i za djubrivo?
icicu sutra da vidim hocu li dobiti racun. Ako ga ne dobijem, prijavicu ga poljoprivrednoj inspekciji (ako je uopste ta inspekcija nadlezna za ovaj problem)
Ta inspekcija vredi kolko po lule duvana,inace imo sam situaciju da gospodja nije imala pravo da dobije zemlju u prvi krug konstatovala insp. ali se i dalje radi e ja to moram da vidim,nego drug isto uzeo vestak na razmenu a nema fiskalni jer jer taj nema kasu i tu se sjebo nego pitanje ja sam cuo da se vestak kupuje do 10 a predaje do 15 nov. jel ima nesto u ovomeicicu sutra da vidim hocu li dobiti racun. Ako ga ne dobijem, prijavicu ga poljoprivrednoj inspekciji (ako je uopste ta inspekcija nadlezna za ovaj problem)
Ja jos rodjeni nisam ni dinara video od ove godine ,sto se tice subvencija,jebala ih njihova stimulacija da ti 1 dinar a uzme 5 teska pusana.Kod nas nisu a neki nisu jos dobili ni oni 6 hiljada.