Kupi ti 2000l,pa komšija 2000l i prijatelj 1000l i eto popusta za priču,a ne 5 dinara po litru.Treba 5000lit i kupiti.
Ne treba pumpa da bi se kupilo preko veeprodaje.Treba samo PIB i gde na jednom mestu može da se istoči sva količina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupi ti 2000l,pa komšija 2000l i prijatelj 1000l i eto popusta za priču,a ne 5 dinara po litru.Treba 5000lit i kupiti.
Koliko sam shvatio dobija se 3000 dinara po hektaru. Nema tu uslovljavanja litrama. Znači imaš 10 ha i predaš račune u vrednosti od 30.000 dinara. To je jasno, neko reče moraš kupiti 100 lit po ha ali to je glupost. Računi idu sa svih pumpi i sakupljaju se do novembra. Znači samo neki 20 lit po ha se subvencioniše tako da su smanjili mogućnost kupovine računa i malverzacija kada je ono bilo 60 lit po 100 din po ha u proleće i isto toliko u jesen. Ovo što se subvencioniše to će se i kupiti i potrošiti. A kad je bilo 120 lit po ha tu je bilo mešetarenja sa pumpašima. Heheh ja to dobro znam iskreno, hehehheDoticni gospodin Radosevic iz ministarstva je gostovao i u emisiji Brazde i sve u rec ponovio stim da se osvrnuo i na djubre. Obrazlozio je da racuni od jesenas nece vaziti , ali da imamo fore da i do kasne jeseni skupimo racune i da ih tada predamo. Pa kad ce to stici da isplate? Verovatno u sledecoj godini. Nije se izjasnio da li ce biti uslovljavanja da se mora kupiti odrecjena kolicina po hektaru. Sto se tice 6000 u kesu rekao je da ce biti u maju i junu jer je registracija tek zavrsena i da treba vremena da se srede podaci. Tako stoje stvari. Sto bi reko nas narod ... Lipsi magarce do zelene trave.