Subvencije poljoprivredi za 2014

Super , sad kad su svi vec navukli nafte za spremanje i setvu sad racuni vaze tek od 15-og , cist bezobrazluk , bukvalno da ljudi ne iskoriste sve na tome rade . Prikupicu racune gde god budem mogao sve do litre da uzmem , banda lopovska

Jbt sta sad nije jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Dal cete vise nagadjati i lupati sta gde i kako.... pustite pumpe i NIS. Oni rade kako im ovi jave iz ministarstva. Ako su rekli da ce racuni vaziti od 01.01 januara sta vise nije jasno????!!!

Jel ti ne vidiš dobro ili ne znaš da čitaš,kako važe računi za gorivo,od 1.1 kad gasno ulje nije opšte bilo prodavano i još uvek se ne prodaje.

Evo,upravo ministar u Dnevniku rece da ce vaziti racuni za gorivo od 1.1.2014. Kazu: "pojloprivrednici konacno mogu da odahnu." :sta:

Poslednja izmena:
Mislim da mnogi i kada predaju račune za gorivo iz februara meseca biće i dalje u nedoumici da li je rok od 15.aprila ili im se čini da je od 1.januara.........ko nevidi šta je napisano može i da čuje u postavljenom linku,stvarno nevidim čemu toliko komplikovanje..

Markokurjega, isto i mene interesuje druze, kazu sipas Ed ali ja sam na gubitku ako mi ne priznaju Ed, a sada vaze racuni od pocetka godine, izgleda da se nezna ko pije a ko placa, a mi stadamo.

Ne daje samo NIS popust. Eko pumpa u Kikindi popust 2din za eurodizel. Pumpa Petrol takodje 5din za eurodizel. Uz potvrdu za gazdinstvo dobije se kartica i na licu mesta se dobije jeftinije gorivo. Takodje uz istu karticu jeftiniji je i benzin 3din i autogas 2din. Sve da bi usli u trku sa NISom.

Izgleda da ih baš zabole ona stvar,šta će ko od nas sipati u traktore,što se njih tiče možemo i vodu sipati a što se nas tiče pravilnik će definisati i euro i gasno ulje,bez obzira kako piše u saobraćajnoj.....bilo kako bilo sigurno neću čekati 15.april,ako bog da do tada ću skoro sve posejati.

Jao ljudi,ministarstvo zakuvalo mi sve ispretumbali.Da li je ova izjava nministra za građanstvo a ne za poljoprivrednike.Ako gasnog ulja nema-kako onda važe računi od 1.01.Ja kupujem ED.Što se tiče đubriva tu je jasno ali tu sam popušio jer ga neću kupovati-tp ću im dati da imaju za trošak.

- - - - - - - - - -

Jao ljudi,ministarstvo zakuvalo mi sve ispretumbali.Da li je ova izjava nministra za građanstvo a ne za poljoprivrednike.Ako gasnog ulja nema-kako onda važe računi od 1.01.Ja kupujem ED.Što se tiče đubriva tu je jasno ali tu sam popušio jer ga neću kupovati-tp ću im dati da imaju za trošak.

Zorane pa kupi bar za 3000din po ha to ce ti se sigurno vratiti. Prakticno dodje ti zabadava. Sto se goriva tice i ja sipam odavno ED, a traktori su mi na d2 iliti gasno ulje, ali ja sam razumeo da ce mi i ti racuni vaziti.

Orali po mrazu kraj novembra i decembar uslužno,a ED sa NISa na -4 aparat za točenje goriva PRVOMAJSKA(nekad bio na pumpama,znači profesionalni) JEDVA gurao,da je bilo -15 zimus stala bi mnoga auta na ED sa NISa,meni je veoma milo em drago,što nemoramo više kod njih kupovati

Nazad
Vrh