Milos M.
Član
A sta ja da kupim,kad mi nece prihvatiti ED kao pogonsko,mozda TNG,pa da odma stedim 50 dinara za litar? Samo djubre i seme mogu da uzmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li ste vi sigurni za prvih 6000 din ? vidite da to niko ni ne spominje, sve mi se cini da ce biti samo 3000+3000, a ne 6+3+3 ???? Da li gresim ?, izgubio sam se u ovoj temi.
U kojoj vrednosti treba prikazati racuna za vestak a koliko za gorivo po ha. Dali se zna.
A tebi je baš sve izgleda jasno? Eto objasni onda da li će biti dovoljno da se kupi 3000 din gasnog ulja(20 litara) i računom ostvariti subvenciju. Ili će opet biti subvencionisano 60 litara po 50 dinara? To nije jasno, isto za račune nije najasnije. U prethodnom periodu se pričalo da će samo sa nekih privatnih pumpi biti dozvoljeno da se toči a ne sa svih. Onda važeće računi od 1.1. a nigde nije bilo gasnog ulja. I to je diskutabilno jer gledao sam juče u dnevniku kažu računi važe od 1.1 a onda 10 sekundi posle kažu napokon će gazdinstva početi sipatii subvencionisano gorivo. Hheheheh pri tom niko nije spominjao gasno ulje kao takvo već gorivo kao kategoriju. Tako da nisam ja baš siguran da je IKO a ne samo ti baš razumeo šta je ministar rekao. Pogotovo što će tek pravilnik da izađe. Zato nemojmo još žuriti sa zaključcima...Ja ako dobijem informaciju sa NIS pumpe javljam Vam....Ima vec postavljeno u prethodnim postovima tekst iz novina, sajt ministarstva, i video zapis izjave ministra. Ako ni posle svega nekom nesto nije jasno onda stvarno....
ih ostvarioIma vec postavljeno u prethodnim postovima tekst iz novina, sajt ministarstva, i video zapis izjave ministra. Ako ni posle svega nekom nesto nije jasno onda stvarno....
Tako je. Sve ostalo je nepoznanica i ministar pojma nema šta će i kako biti u ovom trenutku. Nikom tu ništa nije jasno ali zato čekamo pravilnik...u zadnjih par strana jedino sto sam mogao procitati je da ce vaziti racuni od prvog januara, da ce gasno ulje biti u prodaji od 15-og aprila i da ce davati povracaj 3000 za naftu i 3000 za djubrivo , nigde ne pise koju kolicinu(vrednost) nafte i djubriva treba po ha prikazati racunima da bi se ostvario povracaj
Onda važeće računi od 1.1. a nigde nije bilo gasnog ulja. I to je diskutabilno jer gledao sam juče u dnevniku kažu računi važe od 1.1 a onda 10 sekundi posle kažu napokon će gazdinstva početi sipatii subvencionisano gorivo. Hheheheh pri tom niko nije spominjao gasno ulje kao takvo već gorivo kao kategoriju.
A tebi je baš sve izgleda jasno? Eto objasni onda da li će biti dovoljno da se kupi 3000 din gasnog ulja(20 litara) i računom ostvariti subvenciju. Ili će opet biti subvencionisano 60 litara po 50 dinara? To nije jasno, isto za račune nije najasnije. U prethodnom periodu se pričalo da će samo sa nekih privatnih pumpi biti dozvoljeno da se toči a ne sa svih. Onda važeće računi od 1.1. a nigde nije bilo gasnog ulja. I to je diskutabilno jer gledao sam juče u dnevniku kažu računi važe od 1.1 a onda 10 sekundi posle kažu napokon će gazdinstva početi sipatii subvencionisano gorivo. Hheheheh pri tom niko nije spominjao gasno ulje kao takvo već gorivo kao kategoriju. Tako da nisam ja baš siguran da je IKO a ne samo ti baš razumeo šta je ministar rekao. Pogotovo što će tek pravilnik da izađe. Zato nemojmo još žuriti sa zaključcima...Ja ako dobijem informaciju sa NIS pumpe javljam Vam....