Subvencije poljoprivredi za 2014

Kanda polako okrećemo leđa Rusima (NIS-GAZPROM-NEFT) a da oni još nisu ni svesni! Možda će do kraja izaći uredba da računi sa NISovih pumpi i ne važe :haha:

Svako zrno pojedinačno šublerom mereno. :haha: Naravno uz Overenu potvrdu o određenoj frakciji sa odštampanim BPG na čelu računa.

Ako je to tacno sta kaze ministar sto onda nije bilo gasnog ulja na pumpama od 01.01. nego tek od 01.04. :sta:
sere ministar, ne zna vise sta govori. od 15 aprila gorivo da se uzme. ljudi uveliko trose gorivo, kupio kako se ko snasao. sad ja njemu da kupujem od 15 aprila da dobijem regrisirano, a vazi kao od 1 januara racuni za gorivo i djubrivo. ovaj laze pa i sam poceo da veruje u to.

Sostar ako je ovo tacno sto ti pises onda ono sto stoji na sajtu ministarstva dezinformacija. Izgleda ti imas bolje informacije nego oni u ministarstvu i sam ministar.
Ja Kažem ono što mi brat zaposlen na NIS-ovoj pumpi prenosi. Stižu im informacije koje ja delim sa Vama. To što stoji na sajtu ministarstva je bilo predizborna priča i svakom iole pametnijem je jasno da je to šarena lepo upakovana laža. Zar misliš da će se NIS koji je u poslednje 2 godine zagospodario subvencijama odreći privilegije da u dva navrata godišnje toči svim registrovanim gazdinstvima gorivo jer je neki ministarčić rekao nešto što liči na predizbornu lažu. Ajde molim te nema onog ministra koji će rizikovati fotelju da istera pravdu i da Ruse i ostale dovede u ravnopravan položaj. Ja opet ponavljam da je istina sve što sam gore napisao jer proističe iz pouzdanih izvora sa NISove pumpe a vi kako hoćete. Možete i u bonove ponovo početi verovati kao i u račune na privatnim pumpama koje ste uzimali za gorivo koje se zove Gasno ulje EL.....Al slabe vajde od toga....

@ZivaB ,Upravo tako to sam i ja hteo da kažem,kad god odem na benzinsku pumpu oni kažu nemamo dozvolu da sipamo Gasno ulje,i šta sad ja da radim kupovao sam evro dizel a moji traktori nisu registrovani za potrošnju istog,neka ministar objasni kako tu da dobijem povraćaj.

Sad sam upravo zvao NIS-ovu pumpu u Obrenovcu.Kazu,prodaja gasnog ulja od 15.4. Nije mi jasno zasto ne prodaju obe vrste goriva od istog datuma?
Ajde recite nama koji ne trosimo euro dizel,sta da radimo? Ako pribavim izjavu da moji traktori trose euro dizel,onda moram to gorivo cele godine kupovati,je l' tako?
Ne kazem da je gasno ulje boljeg kvaliteta,ali vise odgovara motorima starije generacije.

Sad sam upravo zvao NIS-ovu pumpu u Obrenovcu.Kazu,prodaja gasnog ulja od 15.4. Nije mi jasno zasto ne prodaju obe vrste goriva od istog datuma?
Ajde recite nama koji ne trosimo euro dizel,sta da radimo? Ako pribavim izjavu da moji traktori trose euro dizel,onda moram to gorivo cele godine kupovati,je l' tako?
Ne kazem da je gasno ulje boljeg kvaliteta,ali vise odgovara motorima starije generacije.
Evo ponoviću. Na Nis-ovoj pumpi mogu da se koriste NIS-ove kartice do 14. Aprila. Tim karticama se kupuje jeftiniji Euro Dizel. Od 15. neće moći jer kreće subvencionisanje. To znači da će subvencionisani Euro Dizel kao i gasno ulje početi od 15. Aprila. I nikakvi računi pre 15. aprila za Euro dizel neće važiti. To što je neko ovde zamutio vodu pričom o računima za Evro Dizel koji važe od 01.01. nema veze sa istinom. Nema razlike za goriva kao što ni dosad nije bilo. Od istog datuma će važiti računi i za Gasno Ulje i za Evro Dizel. Amin...

[h=2]Из министарства пољопривреде: Субвенционисано гориво[/h][COLOR=#2A2A2A !important]28/03/2014
[COLOR=#2A2A2A !important]0 Comments[/COLOR]
[/COLOR]

1574383.jpg
[COLOR=#2A2A2A !important]Субвенционисано дизел гориво моћи ће да се купи на свим пумпама на територији Србије.

Услови под којима ће пољопривредници моћи да остварују ово право биће регулисани Правилником о условима, начину и обрасцу захтева за остваривање права на регрес за гориво.

Правилник ће ступити на снагу након завршене обнове регистрације пољопривредних газдинстава. Уважили смо прeдлoгe пoљoприврeдникa тако да ће свaкo регистровано гaздинствo дoбити 3.000 динaрa пo хeктaру зa купoвину дизeл гoривa и 3.000 динaрa зa купoвину минeрaлнoг ђубривa.

Зa oствaривaњe ових прaвa, као и права при куповини минералног ђубрива, пoљoприврeдници ће бити у обавези да прикaжу фискалне рaчунe издате у периоду од 1.1.2014.године до касне јесени.

[/COLOR]

Pa čekamo pravilnik. Ja kažem ono što znam sa NIS-ove pumpe a to je da sipanje kreće od 15. Ovo za 01.01 je vezano isključivo za račune za đubrivo i to je i pre bilo tako. Još je nepoznanica za privatne pumpe, ni tu još ništa nije najasnije. Ali videćemo....

Jbt sta sad nije jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????? Dal cete vise nagadjati i lupati sta gde i kako.... pustite pumpe i NIS. Oni rade kako im ovi jave iz ministarstva. Ako su rekli da ce racuni vaziti od 01.01 januara sta vise nije jasno????!!!

Nazad
Vrh