Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Mi smo stvarmo retko pametan narod,kad gledaš TV ili bilo kakve vesti,cela država se žali na loš standard (što je i činjenica) i većina jedva sastavlja kraj sa krajem,na svim svetskim listama smo zadnji po primanjima i mnogo čemu drugom, ,i onda se nađe neko pametan i izjavi da subvencije ako dođu dođu,ako ne nikom ništa,uvek smo bili prvaci u kontriranju,kad pročitaju ovakve izjave država se sigurno neće angažovati da nam ubrzano isplati subvencije.A i šta će nam kada smo najjači na svetu

druže ja sam od vlasti odavno digao ruke kao i ona od nas i ja ne radim zemlju zbog njih već zbog sebe i što je naj bitnije da oni daju 300e po hektaru druga bi priča bila ovako za 6000 din po hektaru plus još onoliko koliko kupiš goriva pa za te pare neću ni da propadnem ni da se obogatim a vala neću ni da se ciganišem a naj manje mi pada na pamet da protestujem :ppozdrav:

Mi smo stvarmo retko pametan narod,kad gledaš TV ili bilo kakve vesti,cela država se žali na loš standard (što je i činjenica) i većina jedva sastavlja kraj sa krajem,na svim svetskim listama smo zadnji po primanjima i mnogo čemu drugom, ,i onda se nađe neko pametan i izjavi da subvencije ako dođu dođu,ako ne nikom ništa,uvek smo bili prvaci u kontriranju,kad pročitaju ovakve izjave država se sigurno neće angažovati da nam ubrzano isplati subvencije.A i šta će nam kada smo najjači na svetu
Da prostis nelupaj,ja licno sam bio na svim protestima poljoprivrednika imam slike i snimke,a ti jesi li bio?

Zar ti stvarno misliš da je bilo koju vlast(a ovu pogotovo)briga šta meni i tebi treba.Mnogo više treba mom komšiji bez primanja struja nego nama subvencije ,ali došli da seku i penju se na banderu.Ne mogu da verujem da neko misli da vlast misli o potrebama.Svaka vlast misli samo o GLASOVIMA pa ako se za to mora dati kinta da to bude što manje.Ciganski glas dve crvene serljački pet,to ti je sadašnja cena

Zar ti stvarno misliš da je bilo koju vlast(a ovu pogotovo)briga šta meni i tebi treba.Mnogo više treba mom komšiji bez primanja struja nego nama subvencije ,ali došli da seku i penju se na banderu.Ne mogu da verujem da neko misli da vlast misli o potrebama.Svaka vlast misli samo o GLASOVIMA pa ako se za to mora dati kinta da to bude što manje.Ciganski glas dve crvene serljački pet,to ti je sadašnja cena
Сто посто си у праву све је исто до следећих избора.

Ma necu da se saginjem kada mi crvena ipadne iz dzepa.
Kada vidim ove moje seljake da sede ispred prodavnice ja uzmem hiljadarku i obrisem cipele, a oni gledaju.
Imam svoj stav.

Lepo je to sto drzava subvencionise, ali nekom da daju i 400-500 eura on ce ostati beda u dusi.
Nije to samo kod mene u kraju nego takvih ima svugde, samo narod ko narod,,,

:ppozdrav:

pa kad si takav za te crvene reci kad setas da ti ispadaju te crvene ja cu ici i saginjacu se jer postujem novac i znam kako je tesko ga zaraditi.. i ta samo tako.. imaj svoj stav...

Ako vam je sve jedno dali cete dobiti ili ne subvencije onda sto ste obnovili gzazdinstva? Dok je bio Pio uslov nije samo jedan bio Kukulele vec svi zaposleni. Sad kad vise nije, u fazonu ste da vam nista ne znace subvencije. O cemu pricate? Umesto da kritikujete ove buzdovane sto su lajali da ce sve deliti na vreme pre setve ili da se borite da i mi licimo na ostali svet i da imamo vece subvencije vi se pravite kao da vam je sve jedno! Da sutra ukinu skroz subv. opet nece vam odgovarati! Tako nesto ne postoji ni u ludilu! Osim u ovoj neponovljivoj drzavi!

Poslednja izmena:
Marko nije ipak fer! I ja sam ucestvovao na svim protestima kao i vecina mojih drugara i seljana bez ikakvog interesa, odnosno samo zbog tih subvencija jer smatrao sam a i dalje smatram da nam dosta toga znace. Krivi smo jer nemamo i nismo imali uticaj na te pedere iz nekih asocijacija poljiop. koji su nam radili iza ledja i gledali iskljucivo njihov interes.

Ako vam je sve jedno dali cete dobiti ili ne subvencije onda sto ste obnovili gzazdinstva? Dok je bio Pio uslov nije samo jedan bio Kukulele vec svi zaposleni. Sad kad vise nije, u fazonu ste da vam nista ne znace subvencije. O cemu pricate? Umesto da kritikujete ove buzdovane sto su lajali da ce sve deliti na vreme pre setve ili da se borite da i mi licimo na ostali svet i da imamo vece subvencije vi se pravite kao da vam je sve jedno! Da sutra ukinu skroz subv. opet nece vam odgovarati! Tako nesto ne postoji ni u ludilu! Osim u ovoj neponovljivoj drvavi!
pero kada sam rekao da mi subvencije ne znače mislio sam da ja ne čekam subvencije da bih počeo proizvodnju ali ću ih svakako uzeti kada se budu davale jer se mene država seti samo kada se GLASA,RATUJE I PLAĆA POREZ tako da sve što se može dobiti uzeću ali svakako da ja ne zavisim od tih subvencija

Marko nije ipak fer! I ja sam ucestvovao na svim protestima kao i vecina mojih drugara i seljana bez ikakvog interesa, odnosno samo zbog tih subvencija jer smatrao sam a i dalje smatram da nam dosta toga znace. Krivi smo jer nemamo i nismo imali uticaj na te pedere iz nekih asocijacija poljiop. koji su nam radili iza ledja i gledali iskljucivo njihov interes.

Ni slučajno nisam mislio na sve koji su bili na protestima i ne stavljam sve u isti koš ,nego ove pojedince koji su išli na proteste kao nešto da ostvare (a ne znaju ni šta),a sad im je svejedno da li će biti ili neće biti subvencija,i to onih koje su smanjene za 50%.

Cukundeda mi je sejao ovu zemlju,pa cu je posejati i ja,sav repromaterijal imam,cekam da dozvoli vreme,ali su subvencije i te kako potrebne,i trebale su do sada da se isplate,pa kakve su takve su.Svi oni koji kazu da im ne trebaju subvencije da bih posejali i da oni koji cekaju subvencije da poseju,ne treba da se bave poljoprivredom,u najmanju ruku,preteruju,da ne upotrebljavam teze reci,uzgred,takvi su se prvi registrovali.

a jel ti čitaš šta sam napisao UZEĆU SVAKU PARU KOJU DRŽAVA DAJE i neću ostaviti nikome ono što mi pripada po uredbi Vlade ali isto tako ne zavisim od subvencija

Ako vam je sve jedno dali cete dobiti ili ne subvencije onda sto ste obnovili gzazdinstva? Dok je bio Pio uslov nije samo jedan bio Kukulele vec svi zaposleni. Sad kad vise nije, u fazonu ste da vam nista ne znace subvencije. O cemu pricate? Umesto da kritikujete ove buzdovane sto su lajali da ce sve deliti na vreme pre setve ili da se borite da i mi licimo na ostali svet i da imamo vece subvencije vi se pravite kao da vam je sve jedno! Da sutra ukinu skroz subv. opet nece vam odgovarati! Tako nesto ne postoji ni u ludilu! Osim u ovoj neponovljivoj drvavi!
gazdinstva su se registrovala i pre subvencija

- - - - - - - - - -

Da prostiš jesi ti nešto postigao na tim protestima ili si išao da se malo ulizuješ velikim gazdama.Pošto je posle tih protesta sve krenulo nizbrdo.
Ja sam isao na proteste i dobijao sam subvencije,a oni koji nisu isli na proteste prvi dan su predavali papire u trezor:haha:

Nazad
Vrh