Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Mi imamo za 100 dinara od ukrajinaca eurodisel, dobar kakvog ovde nema. Sve pametnije od pametnijeg cini nasa vlada, a da zaboravio sam pa Kosovo je ipak prioritet.

znači da treba da ima otkucan BPG i na poleđini rukom napisan od strane pumpadžije.Obnavljamo gradivo.

Znači to što je navedeno u obnovi,ne važi.Ubi nas ova administracija.
Taman sam mislio da pošaljem decu za naftu kad ono treba i autogram.
A ministarastvu poručujem da sad momentalno nemam vremena da delim autograme,imaću sutra oko podne.

Kakav potpis? gde se vlasnik potpisuje ? pa toga nije bilo prošle godine ...

Molio bih nekoga da mi kaze: dali dobijam tih 6000rsd po ha ako nekupim gorivo,vec sam prosarao temu, neki pisu ne ,a drugi pisu da .Moze iPP da negnjavim

6000 po ha dobijamo svakako, to nema veze sa kupljenim gorivo,dok drugih 6000 dobijamo samo uz prilozene racune o kupljenom gorivu,tj,koliko goriva kupimo toliko para nam se povrati

naravno da dobijas,to su dva razlicita podsticaja,inace bi dobijali po automatizmu i jedno i drugo,ovako podnosis zahtev za jedan i drugi podsticaj posebno ili ne podnosis uopste....gorivo nije uslov i niti je vezano za subvenciju po hektaru.

Potpis nije trebao prosle godine. Sada mi se namece sledeca ideja. Posto po zakonu nigde ne pise da sam obavezan da se potpisem hemijskom, moje gradjansko pravo je trazim da ostavim otisak prsta. Sta nam rade pa ovo nije humano...

Nazad
Vrh