Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko vidim kod mene se moze bez problema uci u njivu,e sad za izlazak....
Inace koliko vidim bice jos jedna usteda posto nismo drljacom zatvorili brazdu ove godine,necemo ni zatvarati nego odmah ici spremacem 1 prohod i setva.
Zvanično je od 2.4 jel se 1.4 vodi kao praznik.Mada može da se sipa i 1.04interesantno,ja bio da pitam na NISu i kazu da se vec moze od sutra ili tacnije od 0.00h
Svakako nam nece trebati jos 5-6 dana nafta, kod mene nema sanse uci u njivu.
po kojoj ceni ce biti? raspisali su tender da bi ponudjaci dali neki popust....
ne može,zovi telefonom i pitaj.Jel mozda zna neko da li moze preko interneta da se proveri status poljoprivrednog gazdinstva. Ja sam papire za obnovu poslao postom jer me je mrzilo da cekam pa sad hocu da vidim dali je moj predmet obradjen ili nije jos..
Zvanično je od 2.4 jel se 1.4 vodi kao praznik.Mada može da se sipa i 1.04
Moze i u starije masine ED,imam traktore iz 78 i 82 god. sipao sam u oba ED i sve je bilo u redu.Od proslogodisnje regresirane nafte posle zetve sam radio pumpu,na jednom,a sa njim vise i radim i vise je i potrosio one nafte.pa kris ko ti je kriv sto si rasprodao stare masine pa ti sad za ove treba iskljucivo ed,nama svejedno...pozzz
Jel ovo prvoaprilska sala ili ti ozbiljno?daju za mehanizaciju 50 posto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!