Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Ovi nisu ni tako mladi 30 i kurusr godina imaju,bar da je neko zdravo mlad u tom poslu pa ajde nego ovako...
Nebitno koliki je dug sto javni,sto ispod zita ali mi drago(slobodno mogu to da kazem) sto je pretprosle jeseni mom drugaru nabijao arendu koju je drugar radio,a prosle jeseni podvio rep i dosao drugu da ponudi malo svoje zemlje za navek da mu proda,cisto ratu da plati.

Gotovinski racun hoce li trebati , zna li ko ?

Ne mislim na fasilfikovane racune , a da ce nabavljati po 10 din/L hoce sigurno ... Dobro ce doci i NIS-ovcima imaju male plate :haha:

@ Zasto Kish ? pa nije valjda da se toliko mucka u Beceju ? :)

Нема потребе ништа рећи. А кад се само сетим прозивања по географској предодређености за мување.

Pa kad ste Vi u Bečeju vešti i pratite tehniku.Kupili štampače i sami štancuju račune.E još samo da je prošlo i da svaki fiskalni nema svoj ID bilo bi to super.:haha:

Jel mozda zna neko da li moze preko interneta da se proveri status poljoprivrednog gazdinstva. Ja sam papire za obnovu poslao postom jer me je mrzilo da cekam pa sad hocu da vidim dali je moj predmet obradjen ili nije jos..

Pa kad ste Vi u Bečeju vešti i pratite tehniku.Kupili štampače i sami štancuju račune.E još samo da je prošlo i da svaki fiskalni nema svoj ID bilo bi to super.:haha:

vec sam se bio zabrinuo kad sam poceo da citam da ce negde pisati da je osmnjiceni i K.R. iz novog beceja protiv koga je podneta tuzba,al na srecu nije na spisku.......

Resio da bude do penzije u zakupu.

Ja se nadam da cu otici ranije, nego i deci da obezbedim da imaju sta da rade. :osmeh:

- - - - - - - - - -

Kako se baš te godine seti?
Okruglo pa na ćoše ::namigivanje::

Razmisljali smo do kad da stavimo, posto cu tu parcele raditi jos ko zna koliko, a i radio je moj tata vec skoro dvadeset godina. Pa nam je radnik iz MZ rekao posto je ministar rekao da ugovori ne mogu da se sacinjavaju na neodredjeno, nego mora da se navede godina pa nek to bude 2069., a on kaze da ministrova rec ima tezinu i da mora da se postuje. Tako da nam je sacinio ugovor do pomenute godine.

U Vs cena d2 je 150.90 din, a pre par dana je bio 150,40 din :sjasi:

Radnik na pumpi mi je rekao da ce ukucavati broj gazdinstva na fiskalni racun kroz kasu, a gotovinski racun nam ne treba, mada moze da ga izda. Dal ga treba uzeti za svaki slucaj?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh