Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Radimo godinama u nazad u skladu sa drzavom i vrati nam tako da cemo od 1 aprila znati gde da kupimo naftu,kad 60-70% poslova bude gotovo...stvarno je van svake pameti pomagati takvu drzavu preko(u ovom slucaju mojih ledja),a oni da nabijaju sluzbene plate,aute,poslugu i ostalo... za te sto nam pisu tako pametne uredbe nema krize.

Nekom se izaslo u susret debelo sa tim 120 L/ha .. 80 L/Ha je sasvim pristojno ..ovako umesto proslogodisnjih 72 din sad 50 din nam se vraca .. Tesko da cemo ispuniti kvotu ( samo ako se nabave racuni ) al sumnjam morace mislim gotovinski na ime da ide na pumpi uz fiskalni

I jako lepa caka ove garniture u koju gubim poverenje : Eto primer dajem sledeci .. Sve sto pretekne ispod 120l/Ha a naravno prikazace se 70-80 l/Ha sav taj visak novca iz budzeta koji necemo mi videti sta mislite gde ce zavrsiti ? .. Providno jako i bezobrazno !! Ovako 80 % nas nece dobiti 6000 din /Ha za D2 nego 4000 din .. Nemam lepe rechi !

Nisam toliko bogat da kupim svu tu kolicinu i da lagerujem ... Otvorice se opet crno trziste koliko vidim .

Poslednja izmena:
Jbg, da su vam dali 50 litara/ha, ne bih vam odgovaralo.
Ovako vam opet ne odgovara.

**be se meni ko ce koliko da se ugradi na ovih 120l/ha,kupicu koliko mi treba ali mi NE ODGOVARA termin je** ih on!!!

- - - - - - - - - -

**be se meni ko ce koliko da se ugradi na ovih 120l/ha,kupicu koliko mi treba ali mi NE ODGOVARA termin je** ih on!!!

Pa u tome i jeste problem što nam ne daju kako nama odgovara nego kako njima odgovara.Da bi oni dali kako nama odgovara morali bi da se konsultuju sa nama ,a to neće jer ipak su oni vlast i država.Dokle god je država gluva za svoj narod nikome dobro biti neće.A Vas par nacionalista morate da shvatite da ovo jeste Srbija ali da u njoj ne žive samo Srbi.

Zapamti da nije država stvorila narod nego svaki narod sebi jednu ili više država.Iz toga proizilazi da je narod ječi i važniji od same države.Podele na nas i vas u jednoj istoj državi,jednom istom sranju i jednom istom ništavilu ne vode ničemu.

Putinu bas si pretero!!!Opusti se covece!Misljenaj sam da treba da se donese zakon janko,marko,petar itd u trezoru si prijavio toliko XA na to imas toliko goriva oces kupiti sad u juli decembru ku....u palcu jebe mi se to te sleduje ako predas racune do kraja god dobijes povracaj ako ne jebi se i tacka!

naprotiv "zaguljeni Sremce" apsulutno mi nije dosadno..procitao sam ovu temu od pocetka do kraja i nema ni jedne recenica da nekome nesto odgovara.i kad se da i kad se neda...jednostavno meni to nije jasno,hocu samo da probam da shvatim zasto to..nikoga ne vredjam pa me zanima kakve veze ima nacionalnost sa svercom nafte ili kupovinom ispod slame,i sa subvencijama

- - - - - - - - - -

Putinu bas si pretero!!!Opusti se covece!Misljenaj sam da treba da se donese zakon janko,marko,petar itd u trezoru si prijavio toliko XA na to imas toliko goriva oces kupiti sad u juli decembru ku....u palcu jebe mi se to te sleduje ako predas racune do kraja god dobijes povracaj ako ne jebi se i tacka!

cime sam ja preterao ljudi,pa jednostavno zanima me kako bi radili tu zemlju da drzava neda nista...to nije uredu al eto ne da i sta onda...
i kakve veze ima nacionalizam sa ovim..

Ima veze jer se država na jednom frontu bori protiv kriminala i sive ekonomije ,a na drugom svoje građane(eto nas npr.) direktno podstiče na to.U svom tom ludilu treba se zapitati ko je zaista lud.

Zapamti da nije država stvorila narod nego svaki narod sebi jednu ili više država.Iz toga proizilazi da je narod ječi i važniji od same države.Podele na nas i vas u jednoj istoj državi,jednom istom sranju i jednom istom ništavilu ne vode ničemu.
covece o cemu ti pricas..na sta se deli i ko..

Tebi je fantasticno dosadno kada si uspeo da procitas ovu temu.Idi radi nesti,privradi za porodicu.Umasto sto se interasujes sta se desava u drugoj drzavi!!!

Tebi je fantasticno dosadno kada si uspeo da procitas ovu temu.Idi radi nesti,privradi za porodicu.Umasto sto se interasujes sta se desava u drugoj drzavi!!!

za tebe je to druga drzava,za mene nije i sta cemo sada...a teme se i pisu na ovom forumu da se citaju,i dovoljno je odvojiti pola sata da se ova procita..za moju porodicu ne brini,gledaj u svoje dvorist.pozdrav

- - - - - - - - - -

@putin
Pa zar ti nemas svojih problema kad neprestano resavavas tudje?

Naopako pa zar se ne sme pitati sta bi paori uradili da nema tih subvencija za gorivo...kako ja to resavam nesto..jednostavno me zanima al necu dobiti odg tako nema veze

Nazad
Vrh