Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

To sam i ja hteo da kazem, ali ima ljudi koji lupaju bez da prvo provere neke stvari.

Kris i to je problem.
Slazem se, nemam nista protiv da ljudi dobiju ono sto im sleduje, ali malo se preterava.
Koliko ovi mali, toliko i ovi malo veci.

@ Bane

Gledaj sutra Znaje na poklon, pa ces se uveriti.

Nije stvar u 100 ili 1000 hektara nego u tome da ne mogu biti zena i muz registrovani,znaci neko od njih dvoje moze ali ne oboje,problem je bas u tome sto neko radi 20-50 ha,drzi stoku i sta sad,menjaj racun za mleko,mesare,sa koji racuna da placa zena kredit ili muz bilo ko zatvori....? zena treba da zatvori gazdinstvo i da sve da u arendu muzu ili obratno,a radi i ona ravnopravno 10 sati sa stokom...Nije tema ali zalosno je to sto su takav zakon napisali.

Ljudi, ima li gde na internetu, na nekom sajtu da se skinu ti papiri, obrazci za obnovu gazdinstva?Još uvek mi nije stigao onaj beli koverat sa papirima, a ne pada mi na pamet da čekam poslednje dane za obnovu jer će tada biti nesnosne gužve!

Ovi po medijima iz dana u dan pričaju kao da uzimamo milione, što u kešu, što u gorivu, što u kukuruzu, čudima, pomisliće plebs i radnička klasa da pokupismo sve, a mi ne znamo gde bijemo glavom...

10-og prvo kreće isplata dugova,to je uglavnom za stočare a nove subvencije nakon toga.Sad zavisi koliko su ostali dužni i koliko im treba "vremena" da to odrade.

Bio do trezora jutros...u 8h 50 ljudi ispred saltera koji naravno jos neradi...pokusacu oko podneva ponovo.

Obnovio registraciju , u 8 časova nije bilo gužve ali se za pola sata nakupilo dosta ljudi ispred šaltera.

Ja sam prošao pored trezora i gužva je strašna.Može li se dokumentacija i ove godone slati poštom?

Код нас се документација једино тако и слала. Онај ко није добио документацију није могао да се региструје. Ја добио у четвртак, у петак ујутро отишао и брзо завршио посао, није било гужве. Код мене је надлежан трезор Врбас.

Za naftu zna li se koliko L/ha .. da li ce moci fiskalni racuni ili jedan gotovinski ? To se jos nista ne zna a nafta treba da se kupuje

Nazad
Vrh