Subvencije poljoprivredi za 2013 godinu

Ovo može da bude rekla kazala ali može da bude i istina
gorivo kupujemo na NIS-u i to ne na svakoj pumpi i ne svakog dana,nego određena pumpa i određeni dan!
To sam čuo od nekih ljudi iz NIS-a

Гориво ћемо куповати где ко стигне, и свако треба да чува рачуне.

Meni jos nisu isplatili subvencije za krave...mislim da bi bio red da to urade bar do setve kukuruza.A vidim govore o subvencijama za 2013!!!

Za koju katastarsku kulturu se dobijaju subvencije,npr:eek:sim njiva da li se dobijaju subvencije za pasnjak,vinograd,vrt,ostalo zemljiste,ili to zavisi od biljne kulture na toj parceli?

Da li je za obnovu potrebno na već odštampanom izvodu dopuniti samo polja: 10.11. i 12 ili je potrebno sve prepisivati ponovo.
Sem toga,da li je potrebno još nešto.

samo ta tri polja ali ne kao do sada da da se piše žitarice u oba polja već u prvo polje žitarice pa u drugo polje šifra žitarice a u treće polje naziv žitarice npr. merkatilni kukuruz,merkatilni suncokret

Ako je supruga bila član gazdinstva onda ne treba novi ugovor , samo treba da potpišu izjavu svi članovi gazdinstva da prihvataju novog nosioca gazdinstva (prilog 2) i da upišeš svu zemlju u vlasništvu kao i zakup u prilog 5. Takodje treba da popuniš i prilog 1 i 1a za novog nosioca i članove gazdinstva.:osmeh:

cuo sam i ja stosta pa se ispostavilo da je laz! nemojte da ste lenji ljudi vec pravac na salter i pitajte sta vas interesuje!!!!!

Nazad
Vrh