који сте ви цареви...
боље да сте се играли са децом, миловали жене или покупили папириће по дворишту или нешто друго једноставно, неку малу ствар урадили која би вам живот учинила лепшим, лакшим или бар спавали, одмарали и скупљали снагу за неки посао који вам предстоји него што млатите овде ко м*да по самару
у суштини главни проблем овде је
завист како је неко успео на неки начин да смуља нешто, а ја нисам у могућности то да радим па ми криво и сад фрустрацију решавам тако што пишем неке будалаштине на форуму од којих никакве вајде нема..
а лепо стари људи кажу - вода донела, вода однела- па и тај Мишковић где је био и где је сад , ко је и шта је био, а где је и шта је сад...
нико није успео на туђој несрећи, можда на неко кратко време се чини да јесте, ал дође ђаво по своје - радиш све поштено и како треба па ти ђаво узме пола, а кад радиш наопако узме ти све...
већ сам писао да субвенцију треба посматрати као неки бонус, а од производње се мора живети, ко то није у стању нека мења производњу, није то смак света, правила игре су постављена бар сад колико толико кроз усвајање овог закона где су прописани неки минимуми који ће бити испоштовани, па ваљда је боље тако него да се уредбама решава ствар, може се на нешто рачунати, ал понављам као на неки бонус и свако има право да прихвати игру и да је не прихвати...
http://www.youtube.com/watch?v=5DrPfslARjY