markokurjega
Član
Nema potrebe da ti mene razumeš(sažaljevaš) velik broj nas je u takvoj situaciji ne samo ja, ja nisam ni rekao da ministarstvo poljoprivrede treba da bude socijalna ustanova i da uzima od nekoga ko je bogat,ne daj bože,ali ne treba ni da izigrava rokfelera pa da deli šakom i kapom i to onima koji imaju malte ne više od nje,a to nisu sigurno pošteno zaradili,i ja se slažem da je to u nadležnosti pravosudnih organa,ali tek onda kada dobiju neke informacije,a te informacije treba da im daju po mom mišljenju neka vrsta poljoprivredne inspekcije koje bi trebale da se osnuju,kao što se i u hrvatskoj postoje,koje bi strogo kontrolisale i licitacije zemljišta, i trošenje namenskih subvencija,i ko se zapravo bavi poljoprivredom a ko je tu samo kao fiktivan poljoprivrednik,opet ponavljam sve se to lako da proveriti,a što se tiče priča rekla kazala,ja ne znam koliko ti imaš godina i koliko se baviš zemljoradnjom(da li uopšte) čisto bi te pitao da li za 20 i kusur godina bavljenja zemljoradnjom možeš kupiti 75000 Ha zemlje i sve prateće uz nju,i da živiš gala kao što ni na filmovima nema.A to da li je neko stekao nelegalno nije na meni da obaveštavam policiju nego na državi i sistemu.I što se tiče kuknjave ja u životu nisam nikad kukao nego jednostavno NE VOLIM NEPRAVDU a ona je u našem društvu itekako prisutna.