Videćemo.Čudno izgleda ali barem nije tamno crn kao gorivo od prošle jeseni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je, 1000% proverena informacija. Nema se prava na regres ako se uzme preko nis kartice. To je predvidjeno, da u koliko nekome trebaju vece kolicine....Koliko ja kontam,ta kartica ti je korisna ukoliko ti treba više nafte od količine koju dobiješ (subvencionisane) pa ti na to gorivo ide popust Nisov
Subvencije su za prolecnu setvu, a ne za jesenju, tako da tebi ni ne trebaju sad sabvencije. Imas jos do proleca, sta te briga.Ja sam juce kupio gasno ulje u Mladenovcu i pumper mi daje karticu i formular, zato se i raspitujem koje je poenta u njoj. Sve predato 6 juna, nafta placena polovinom avgusta, a od subvencije ni taga, ni glasa...
Subvencije su za prolecnu setvu, a ne za jesenju, tako da tebi ni ne trebaju sad sabvencije. Imas jos do proleca, sta te briga.
Ako nista ne pise u saobracajnoj probaj u supu da vidis da li je moguce da se upise da trosi ED.Sada sam pogledao saobraćajnu od MF 3120.Nigde ne piše koje gorivo troši .Ako je slična cena ED i ovog novog dizela ja bih kupio ED .Šta treba da se uradi da bi ostvario regres ili povraćaj tih 50-ak dinara ?
Ako ne pise sta trosi mozes da uzmes sta hoces,potrebno je da napises izjavu u kojoj tvrdis da ces to gorivo koristiti u tom traktoru.Ja sam u proslom roku na saobracajne od torpeda uzeo euro dizel bez problema dobio nazad pare.Sada sam pogledao saobraćajnu od MF 3120.Nigde ne piše koje gorivo troši .Ako je slična cena ED i ovog novog dizela ja bih kupio ED .Šta treba da se uradi da bi ostvario regres ili povraćaj tih 50-ak dinara ?