Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cemu ova objava kad nema datuma kako nekome da bude korisna tvoja informacija,kako da se poredi kad ce neko dobiti pare kad nema tvog datuma?Isto pitanje i za clana kanackiJuce legle pare za naftu, ne secam se kad sam predao..
Jel znaci to posto sam i ja davno predao da cu dobijem danas?To znaci da su davno predali, a tek sada dobili, dovoljna informacija.
Zavisi koliko davno si predao .Jel znaci to posto sam i ja davno predao da cu dobijem danas?
Moja greska sad sam pogledao oko 1. juna sam predao zahtev..Cemu ova objava kad nema datuma kako nekome da bude korisna tvoja informacija,kako da se poredi kad ce neko dobiti pare kad nema tvog datuma?Isto pitanje i za clana kanacki
Uspeli u cemu? Da dobijemo subvencije 7 dana ranije? Videcemo cenu suncokreta a time i vas uspeh.to znaci da sve zavisi od opstine do opstine i da se vise ne secam kad sam predao , a datum ovih dana nije bitan , uspeli smo u protestima i svima ce ili vec jeste isplaceno u par dana...
tekst konkursa http://www.mpt.gov.rs/postavljen/179/KONKURS%202013-DU%C5%BDA%20VERZIJA.pdfNemogu da pronadjem link, pre par dana je neko kacio na forumu za starija domacinstva koja su dala zemlju u zakup na vise od 5 godina, ako neko moze da ga ponovo okaci. hvala.
Nemogu da pronadjem link, pre par dana je neko kacio na forumu za starija domacinstva koja su dala zemlju u zakup na vise od 5 godina, ako neko moze da ga ponovo okaci. hvala.
Ovo je sasvim nesto drugo, tako da nije u skladu sa pitanjem koje je postavio @mucobieno!
Verovatno sa programom Ivane Dulić Marković " Ujedinjeni za poljoprivredu". NJima da nije bilo Nićića iz negotinske krajine I Verka u Kragujevcu imali bi u Banatu 0,005 % glasova. Davno su oni zajeba** Husarika.Susret je totalno ispolitiziran i smisljen od strane ujedinjenih regiona. Ne znam ni sta ste ocekivali od bivsih zaposlenih u ministarstvu poljoprivrede. Lepo pricaju, ali nemaju veze sa poljoprivredom. Znate li recimo koliko Jan Husarik uopste radi zemlje ?