sačekaj blokade pa će ti onda isplatitiima li nekih novosti oko isplata subvencija? za naftu mi je isplaceno ali ovo jos uvek nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sačekaj blokade pa će ti onda isplatitiima li nekih novosti oko isplata subvencija? za naftu mi je isplaceno ali ovo jos uvek nema
sačekaj blokade pa će ti onda isplatiti
ovde su mi preciznije informacije tj sto mi je danijel rekao da cekam blokade a tamo nisam ni taj odgovor dobio vec samo - jos uvek se ne zna kada ce biti, nisi prvi sto dolazi.Idi u upravu prihoda i proveri.
Ja sam bio pitao Danila Golubovica to neki dan , kaze mi " bicete blagovremeno obavesteni " .. SVASTA a treba za vrsidbu naftekad se pocinje sipati nafta za jesenju ssetvu
Sve je covek tacno napisao,a kartice od sledece godineПравно лице, предузетник и физичко лице – носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинстава има право на коришћење регреса за гориво ако, поред услова прописаних законом којим се уређују подстицаји у пољопривреди и руралном развоју, купи највише 120 литара горива по хектару, и то:
1) до 60 литара горива по хектару које купи у периоду од 1. априла до 31. маја текуће године за пролећне радове;
2) до 60 литара горива по хектару које купи у периоду од 15. септембра до 30. новембра текуће године за јесење радове.
E sad, kada ce zaista poceti...
A kartice idu valjda od sledece godine, ne od ove.
Правно лице, предузетник и физичко лице – носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинстава има право на коришћење регреса за гориво ако, поред услова прописаних законом којим се уређују подстицаји у пољопривреди и руралном развоју, купи највише 120 литара горива по хектару, и то:
1) до 60 литара горива по хектару које купи у периоду од 1. априла до 31. маја текуће године за пролећне радове;
2) до 60 литара горива по хектару које купи у периоду од 15. септембра до 30. новембра текуће године за јесење радове.
E sad, kada ce zaista poceti...
A kartice idu valjda od sledece godine, ne od ove.
Sve je covek tacno napisao,a kartice od sledece godine