Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
juce legle pare za subvenciju,predato 20.05.2013. g.
Nije mi samo jasno kako, i po kojoj logici. Sve vreme je islo redom tj prvo je isplacen 7mi, pa 8mi, pa 9ti i pola 10og maja, pa krenuo trinaesti ponedeljak, a ti predao 20.05. i dobio subvenciju..
Kada ste vi predali zahtev koji je bio datum i koliko satiNeko je vec davno potrosio i zaboravio na subvencije a mi neki zeljno iscekujemo da dobijemo trebaju mi te pare ko neznam sta a eto nikako da legnu .
Sada se trenutno isplacuje 13 ali su racuni trezora bez para ceka se uplata trezorima pa kako koja opstina i koliko joj bude uplaceno tako ce i nastaviti isplatu.Svaka opstina je dosta sarena sto se tice broja gazdinstava i normalno broja hektara,a otprilike dobijaju istu uplatu od ministarstva,tako da se zbog toga izgubila ujednacenost isplate na nivou opstina u smislu datuma.Toliko o obecanju ministra u onoj cuvenoj reklami REGISTRUJTE STO PRE SVOJA GAZDINSTVA PARE ZA SUBVENCIJE SU SPREMNEPredao sam 13.05. sati pa oko 9 i 10sati tu negde.
Alo bve ljudi koja subvencija i koja cena psenice i koja protesna voznja traktorima kada sami sebi vadimo oci na licitacijama drzavne zemlje. 80000 ( osamdeset hiljada dinara po jednom hektaru ) koliko da ti rodi i koja cena te robe treba da bude da bi smo bili u nuli ne u plusu samo u nuli ? Nije nama drzava kriva vec pohlepa i jurnjava za komsijom ... Tako nam i treba. Ko hoce ja i moju zemlju dajem po 80000 po hektaru u arendu pa neka seje na njoj i travku mirisljavku.