Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Legle i meni danas za naftu predao 31.05.ali jos cekam subvenciju predao 13.05 i jos nista
Za naftu je,valjda,do 15.07.Do kada je rok za predaju zahteva?
Ovde se kaze "maksimalni po korisniku" - da li to znaci "maksimalni po ha, po korisniku" ili "maksimalno po jednom korisniku, bez obzira na povrsinu"?"Максимални износи по кориснику подстицаја за подизање производних засада, у зависности од врсте подстицаја, јесу:1) за набавку садница воћака, винове лозе и хмеља - 1.200.000 динара;
2) за набавку наслона, односно коља - 500.000 динара;
3) за припрему земљишта - 200.000 динара;
4) за хемијску анализу земљишта, односно испитивање механичког састава земљишта - 100.000 динара."
Da li sam samo ja propustio ili nigde ustvari ne pise koliki je taj "deo troskova" koji ce biti nadoknadjen?"Прихватљиви трошкови набавке садница воћа, винове лозе и хмеља одобравају се као накнада дела трошкова купљених и плаћених садница у одговарајућем процентуалном износу без урачунатог пореза на додату вредност у складу са посебним прописом који доноси Влада за сваку буџетску годину (у даљем тексту: посебни пропис Владе)."