kanački
Član
a to je tek predlog ,nesto mi cale rece da je cuo da su produzili rok za kupovinu, reko da proverim ovde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je to sigurno,jel imate neku zvanicnu informaciju ?Pa, rok za kupovinu goriva je produžen do 15 juna,a rok za predaju zahteva je produžen do 15 jula.
Malopre su u emisiji brazde na madjarskom jeziku rekli da su produzili do 15 tog.Koliko je to sigurno,jel imate neku zvanicnu informaciju ?
do 15 juna da se kupi nafta, a da se preda zahtev do 15 jula
Pa i nije poenta da oni nama pomognu nego da mi sto pre kupimo njihovu naftu tj. NISovu, zato postoji rok da bi se sve ubrzalo. a posto nisu zadovoljni sa kolicinom koju su prodali, oni lepo produzili da bi jos neka kolicina otisla, u nadi da sve prodje. jel da ne postoji rok oni bi se nacekali nasih novaca.I opet time ništa neće uraditi.Trebali su da puste kupovinu skroz do jeseni a kako ko preda zahtev za povraćaj novca tako da mu isplate u roku od par dana.Ovako opet nisu ništa pomogli.
Neznam dal je usvojen 100%, meni (i mnogima)ne znaci nista ni da produze rok dok zvezda ili partizan ne osvoje ligu sampiona,da li ovo znaci da je usvojen predlog ili jos uvek nije ?