Subvencija za mehanizaciju

ocigledno ko je uplatio 4.1. samo i dobio

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
 
e onda ko je kurate srece prolazi,cekamo do kraja godine

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
 
Ogradili su se u konkursu ako se dobro secam da ce biti isplacivano do isteka sredstava.. Meni je uplacen povracaj za tanjiracu onog dana kad su radili isplate, dokumentacija poslata 4.1.
Zvao sam sad Upravu, moj predmet poslat 4.1. je jos u obradi, nemaju informacije da nema vise sredstava. Izgleda da ne zavisi od datuma vec kako su koje brzo obradili tako i isplatili, sto znaci da ce svi dobiti koji budu u redu.
 
Možemo se mi zezati ili ne... Ali ko god je dobio pare što ja poznajem svi plaćaju Pio i Zdr preko poljoprivrede...
 
A nisu zvali za dopune dokumentacije ili da nesto fali ?
Za mašine nisu zvali.
Za suncokret su zvali da se na fakturi vidi potpis i oečat i kupca i prodavca,dečko je bio skroz ljubazan i rekao da pošaljem dopunu njegovo ime na UAP kancelarija broj xxx i javio mi da je stiglo.To su na ženu fakture,moje su isto urađene kao i do sada i meni je novac isplaćen ore neki dan.
 
Ja placam sve redovno, duga ni dinara, a jos nisam dobio. Predato 4.jaGuara. Javili mi preko maila da je dokumentacija uredna i da cekam isplatu 😁
 
Ma i ovi sto su dobili moraju da vrate.
Nemoj te se ljutiti, ali te price rekla kazala stvarno nicemu ne sluze. 99,9% nas nema nikakve inf. a da su to zaista inf. od ministarstva. To je sve neko nagadjanje, rekla-kazala, ja sam cuo, provereno 100% i ostale. Ako samo pisemo da bi ispunjavali strane foruma onda to nema smisla.
Verujem da ovog momenta tu informaciju zna mozda samo par ljudi, da ne kazem zena.
 
Nazad
Vrh