Subvencija za mehanizaciju

Ovo je najbolje da stalno kontrolišu. Pa ko nije kupio mašinu nije ni u redu da mu daju pare. E sad, takvi muljatori imaju najtvrđe šeme.
Steta samo sto kod tih sto muljaju ne dodje inspekcija uopste a meni ce da dodje i da zagleda tanjiracu i da me pita kad je kupljena posto je pala prasina, da ne stoji ona tu nekoliko godina.. :svinja:
 
Čuo info da kreće kontrola za onaj sa početka godine, pa tek onda rešenja... Nema više para na izvolte...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Price za malu decu,samo pricaju o kontrolisanju a vreme prolazi. Ni kontrole ni novaca.... Dok prodju godisnji odmori,pa sastav nove vlade,pa nova godina i bozic. Dok ne pojede inflacija tih 800.000
 
Izasla je rang lista za pokrajinski konkurs.Izgleda da je bespotrebno gubiti vreme i zivce ukoliko niste iz tzv nerazvijenih opstina i ako niste zenskog pola.
 
Najavila se poljoprivredna ispekcija kontrolišu kupljene mašine na prošlogodišnjem konkursu ministarstva 2020 obavezno je kopija fiskalnog računa i kopija garantnog lista
 
Ma jok konkurs za mehanizaciju od strane ministarstva poljoprivrede čuveni junski konkurs , mašine kupljene prošle na konkursu pare dobijene i potrošene
 
Mozda nije tema potrebna pomoc gde nabaviti konusno tanjirasti zupcanik ili ceo deferencijal za ult 14 oktobar 110 hvala ?
 
Ult se odnosi na utovarivace samo koliko znam.Ti mislis na buldozer tg 110 ?.Ovaj salje za Srbiju brzom postom,ja sam uzeo neke delove za ult 160 od njega.A vidi i kod drugih na Olx.ba ,mozda i ostali salji nekako za Srbiju ,delova ima.U Srbiji puno manje delova a ovde se proizvodio,koja komedija lol.
https://www.olx.ba/artikal/11939062/buldozder-tg-90-100-110-dijelovi/
A vidi i kod ovih,pre su remontovali te buldozere i prodavali ,mozda imaju jos delova ...
https://www.enigma-mc.co.rs/
 
Овде су још у погону они који нису отишли у ливницу. Слабо ко је растављао. Може се наћи још по буџацима али су сене превелике.
 
Nazad
Vrh