Subvencija za mehanizaciju

Znači Sale da si bio u dosluhu sa pravim ljudima, čim si imao sve pripremljeno već prvog dana konkursa.

Znači Sale da si bio u dosluhu sa pravim ljudima, čim si imao sve pripremljeno već prvog dana konkursa.
Čika Aco da je tako bilo bi lepo, možda bi moglo nešto krupnije. Svi su znali još oko 15-tog decembra da će konkurs izaći oko nove godine (prvo su rekli 3 dana pre nove godine, a posle su rekli izlazi 1.1.2022. A da se dokumentacija šalje od 3.1.2022. Svuda se pričalo o tome konkursu i svi su nudili mašine.

sta si uzo od mehanizacije
Kukuruzni adapter je u pitanju.

Juce sam nacuo da ce 2022 godinu preskociti sa konkursom ? Kao objedinili su 2021 i 2022 onim konkursom iz januara.. Ja sam od pocetka mislio da ce biti tako neki scenario a sad sam cuo to i od drugih.. Zar ne postoji neki zakon nesto u kome pise da mora svake godine da postoji konkurs, cini mi se da je neko pominjao to ranije u temi ali ne nalazim sad ?

Pa oni pišu zakone, tako da oni odlučuju hoće li biti ili neće. Ne moraju da puste konkurse narednih 10 godina ako im se ćefne....

Da li se zna nešto hoće li biti ove godine konkurs onaj od 90% za novostvorena gazdinstva u 2022?

Juce sam nacuo da ce 2022 godinu preskociti sa konkursom ? Kao objedinili su 2021 i 2022 onim konkursom iz januara.. Ja sam od pocetka mislio da ce biti tako neki scenario a sad sam cuo to i od drugih.. Zar ne postoji neki zakon nesto u kome pise da mora svake godine da postoji konkurs, cini mi se da je neko pominjao to ranije u temi ali ne nalazim sad ?
Pa sam si rekao da su objedinili dve godine... Zakon ispoštovan..

Kad god da raspišu sledeći konkurs, važi će računi od 1.3.2022. pa do kraja konkursa...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

A granica ce se verovatno smanjiti na recimo 500 hiljada pa kad izadje konkurs za 2 godine ko je kupio 2 masine jednu moze da odbaci u najavi :ROFLMAO:

Stiglo danas resenje po republickom konkursu 50%. Inspekcija takodje bila pre mesec i po mozda

Ja danas zvao UZAP kaze ako nije bila kontrola do sada, ocekujte je, dok ne dodju nece biti resenja

Nazad
Vrh