Jel moze u kratkim crtama sta su realni uslovi bili za ovaj krug ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam o kom konkursu pricas to, za 50 40 10 se ne dobija toliko na zene i na mladje od 40 godina.Da žene dobijaju 15 bodova, mlađi od 40godina 15 bodova , članstvo u zadruzi 10 bodova ...
A kakva je struktura bodovanja na 50 40 10, sta se tu boduje i koliko sta nosi bodovaNe znam o kom konkursu pricas to, za 50 40 10 se ne dobija toliko na zene i na mladje od 40 godina.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Najvise bodova se dobijalo na ruralna podrucija, podrucija sa otezanim uslovima rada. Svaka opstina ima stepen ruralnosti, dobijalo se do 20 ili 25 bodova na max stepen ruralnosti ako se dobro secam, mladji od 40 godina 5 bodova, zene 5 bodova, gazdinstvo starije od 3 godine 3 boda. Srednja skola 4 stepena 1 bod, srednja poljoprivredna mozda 5 bodova, poljoprivredni fakultet 10 bodova, ima josnnekih stavki ali sam zaboravio. Malo se razlikovalo bodovanje za prvi i drugi poziv, ovo sto sam naveo mislim da je bilo isto za oba. Koga zanima vise, moze na netu da nadje imala je tabela.. PozA kakva je struktura bodovanja na 50 40 10, sta se tu boduje i koliko sta nosi bodova
Ne , nije navedeni sistem bodovanja za konkurs 50-40-10, već za IPARD.Ne znam o kom konkursu pricas to, za 50 40 10 se ne dobija toliko na zene i na mladje od 40 godina.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Niko nista, ni o proslogodisnjem iz januara/februara ni za ovogodisnji koji je najavljivan neko vreme pa se izgleda odustalo.. A realno sta ce nam subvencije..Šta bi sa republičkim konkursom 50% za mehanizaciju?
Ovo je najbolje da stalno kontrolišu. Pa ko nije kupio mašinu nije ni u redu da mu daju pare. E sad, takvi muljatori imaju najtvrđe šeme.Čuo info da kreće kontrola za onaj sa početka godine, pa tek onda rešenja... Nema više para na izvolte...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока