Subvencija za mehanizaciju

I sta kazu jos, ko je prosao konkurs a nije upao u ovih 2500 u sledecem pozivu u startu dobija 10bodova, to sam danas prvi put cuo i tako sam se ismejao da mi krenule suze 😂

Verovatno im je receno da podele tih 4800 na pola ali nije ni to tako lako izracunati pa ispalo malo vise, a moglo je i manje. 😂
Iznenadicete se vi na kraju dana kad objave rang lisu, danas je Petak i to 13 zadnji dan u nedelji, tako je bilo receno do kraja nedelje, zar ne? 😊

Ne znam na kojem radiju da slušam plan, red i program dok sam u traktoru ne bi li čuo da je izašla rang lista?! 😂

Zar ti nikad ne dosadi da daviš glupostima u ovoj temi. Dobiješ-dobio si, a ako ne ništa te nije ni koštalo.
Svaki dan komentarišeš ko da ceš nešto na taj način promeniti.

Pa koja je to zajebancija ako se vredjamo i psujemo, to su seljoberske fore!

Jel zna neko da objasni kako su dobili 2500 od 4800?

4800 : 2 = 2400 + oko 100 koji moraju da dobiju a nisu u prvih 2400 pa ce da se navuku neki poeni da budu tu blizu = 2500

Isto ono kad radis test iz metematike pa ti fali 3 poena za dvojku a nastavnica isla u skolu sa tvojom majkom pa kaze "evo na prvi zadatak moze jos jedan poen, na treci moze jos jedan i evo za cetvrti jos 2 poena moze tu si tek na kraju zabrljao, da vidimo koliko je to, 22/50 u pa super imas za 2" :LOL:

Jel zna neko kad se obično isplacuju subvencije za osiguranje useva, predali smo u avgustu. Inace dobili smo pismeno obavestnje 5.10. da je zahtev prosledjen u dalju nadležnost upravi za trezor.

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk

Nazad
Vrh