Subvencija za mehanizaciju

A mozda kod Urosa ekspluzivno procitaju spisak. :)
"A sada, nesto novo, nesto sto su ljudi na ovim prostorima dugo cekali, neki bi rekli dzaba cekate, ali ne, san mladih poljoprivrednika se ostvaruje, imamo tu neverovatnu priliku da kod nas u emisiji nas ministar poljoprivrede, novi-stari ministar poljoprivrede, ha, ha, da nam procita listu dobitnika bespovratnih subvencija, neko ce pomisliti da je u pitanju nagradna igra, ali ne, ovde se radi o onome sto moze da vrati nasu poljoprivredu tamo gde joj je mesto, a to je u sam svetski vrh!!! Izvolite gospodine ministre!"

Sigurno će i onaj režimski novinar đaković(namerno malo slovo)da tupi po netu kako mi ne znamo ništa drugo da radimo sem da kukamo, varamo, lažemo i zloupotrebljavamo a država daje silne sume novca svakom gazdinstvu a nama je večito malo.Cirkus u pravom smislu.

Gde zurite sta ce vam te masine svakako sada ide zimski san. Bolje da vam budu 2021 godiste kada ih budete prodavali polovne vredece vise. :unsure:

Oce me novci pa to ti je.
Zemlju sto sam radio u arendu orodavali reko kupicu masine i krov nad gkavom da resim. Zemlju prodali, resenja nema, a gazdarica bi da odustane od prodaje stana. Jebes novce.

Nazad
Vrh