dragan.kovacev
Član
Opet ti!!!! Ooo bog te materin!!!!
Aj cu stavim

otkud znam kako stojis sa zajebancijom

Aj cu stavim

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je druze...mene isto zanima kako su to odradili.?Pa koja je to zajebancija ako se vredjamo i psujemo, to su seljoberske fore!
Jel zna neko da objasni kako su dobili 2500 od 4800?
Ja to cuo jos prosle nedelje u emisiji kod Urosa DavidovicaI sta kazu jos, ko je prosao konkurs a nije upao u ovih 2500 u sledecem pozivu u startu dobija 10bodova, to sam danas prvi put cuo i tako sam se ismejao da mi krenule suze![]()
Zar ti nikad ne dosadi da daviš glupostima u ovoj temi. Dobiješ-dobio si, a ako ne ništa te nije ni koštalo.Danas black friday bice i popusta za subvencije dobice jos neko preko tih 2500
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Zar ti ne vidis da se mi sprdamo na tu temu,ako si ustao na levu nogu vrati se i spavaj ili se pridruzi u sprdnji sa namaZar ti nikad ne dosadi da daviš glupostima u ovoj temi. Dobiješ-dobio si, a ako ne ništa te nije ni koštalo.
Svaki dan komentarišeš ko da ceš nešto na taj način promeniti.
Pa koja je to zajebancija ako se vredjamo i psujemo, to su seljoberske fore!
Jel zna neko da objasni kako su dobili 2500 od 4800?
Hahahhaa od sad to pisem vidis da ljudima smeta sto se salimo vezano za subvencijeNeozbiljni ste kolege. Jutros 0rogledao reko izasla rang lista i odma javio babi da rasije perjanicu, evo je sad usiva ponovo. Nije vam zao te stare zene.