Subvencija za mehanizaciju

Druze za salu sam ti pozitiva skroz,samo da se ne vredjamo ili psujemo to ne volim,ostalo vozi...pa opet ja naravno nisam skoro nista pitao

Послато са SM-T510 помоћу Тапатока

I sta kazu jos, ko je prosao konkurs a nije upao u ovih 2500 u sledecem pozivu u startu dobija 10bodova, to sam danas prvi put cuo i tako sam se ismejao da mi krenule suze 😂

Verovatno im je receno da podele tih 4800 na pola ali nije ni to tako lako izracunati pa ispalo malo vise, a moglo je i manje. 😂
Iznenadicete se vi na kraju dana kad objave rang lisu, danas je Petak i to 13 zadnji dan u nedelji, tako je bilo receno do kraja nedelje, zar ne? 😊

Ne znam na kojem radiju da slušam plan, red i program dok sam u traktoru ne bi li čuo da je izašla rang lista?! 😂

Danas black friday bice i popusta za subvencije dobice jos neko preko tih 2500

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ako tako idu i po prezimenu ja sam uvek tamo pri kraju,ceo zivot sam u dnevniku bio na kraju

Zar ti nikad ne dosadi da daviš glupostima u ovoj temi. Dobiješ-dobio si, a ako ne ništa te nije ni koštalo.
Svaki dan komentarišeš ko da ceš nešto na taj način promeniti.
Zar ti ne vidis da se mi sprdamo na tu temu,ako si ustao na levu nogu vrati se i spavaj ili se pridruzi u sprdnji sa nama

Pa koja je to zajebancija ako se vredjamo i psujemo, to su seljoberske fore!

Jel zna neko da objasni kako su dobili 2500 od 4800?

4800 : 2 = 2400 + oko 100 koji moraju da dobiju a nisu u prvih 2400 pa ce da se navuku neki poeni da budu tu blizu = 2500

Isto ono kad radis test iz metematike pa ti fali 3 poena za dvojku a nastavnica isla u skolu sa tvojom majkom pa kaze "evo na prvi zadatak moze jos jedan poen, na treci moze jos jedan i evo za cetvrti jos 2 poena moze tu si tek na kraju zabrljao, da vidimo koliko je to, 22/50 u pa super imas za 2" :LOL:

Jel zna neko kad se obično isplacuju subvencije za osiguranje useva, predali smo u avgustu. Inace dobili smo pismeno obavestnje 5.10. da je zahtev prosledjen u dalju nadležnost upravi za trezor.

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk

Nazad
Vrh