Imas druga mesta pa se sprdaj. Od svake druge teme na forumu postaje sprdnja.Zar ti ne vidis da se mi sprdamo na tu temu,ako si ustao na levu nogu vrati se i spavaj ili se pridruzi u sprdnji sa nama
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas druga mesta pa se sprdaj. Od svake druge teme na forumu postaje sprdnja.Zar ti ne vidis da se mi sprdamo na tu temu,ako si ustao na levu nogu vrati se i spavaj ili se pridruzi u sprdnji sa nama
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ti se bas uhvatio za mene od ovoliko forumasa,pa nisam ja jedini koji pusti neku poruku na par dana vezano za konkurs jer me zanima dokle ce to da ide i da nas lazu pricama njihovim.. da nisi ti neki od njih pa si se pronasao u priciImas druga mesta pa se sprdaj. Od svake druge teme na forumu postaje sprdnja.
Nema ljutnjeNedavno je objavljeno da je samo jedna osoba ostala neisplaćena. Kažu nemaju dosta para, pa će rebalansacijom budžeta..... Šaaaaalim se!Ne se ljutiš. Biće!
Hahaha e istina jel cuo neko nesto ja bas nista a prodje nedelju dana@Paracinac88
Pitaj slobodno nemoj da se stidis da ne pitam ja, ko sisa Diklofenaon je dobio resenje na 50% pa moze podjebavati. Ima li ista novo po tom konkursu za mlade? Prodje nedelja i rec ministra palo naglavacke!
Mislim da su trimeri bili samo u konkursu za mlade, u ostalim pravilnicima ih nema koliko sam mogao da primetim.Da li neko zna da li se trimeri subvencionisu? Nesto pise u konkursu za 2019., a ima i za ovu godinu? Citat:
- (балирке, сечке/млинови, брикетерирке до 500 kg/час)
- машине и опрема за орезивање и обликовање биља
- бокс палете
- противградни топ
- мотокултиватори до 10 kw
- тримери
- материјали за покривање повртарских култура и цвећа, у циљу заштите од мраза – агротекстил
Uvek je nesto bilo, samo sto ono sto cekamo nikako da budePeet biće od nedelje.![]()
Ima ih u konkursu za 2020. i to za prijavljeno voce i , cvece i povrce. http://subvencije.rs/wp-content/upl...ју-и-опрему-у-примарној-биљној-производњи.pdfMislim da su trimeri bili samo u konkursu za mlade, u ostalim pravilnicima ih nema koliko sam mogao da primetim.
Sent from my moto g(8) power using Tapatalk
Pa eto dobi ga ti preko reda bez obzira koliko si star! Bitno ga primiti jer inace ne bi ga dobio!Pa da ste mlade možda bi ste ga i dobile ali ovako ni od tog ništa.