Subvencija za mehanizaciju

Zar ti ne vidis da se mi sprdamo na tu temu,ako si ustao na levu nogu vrati se i spavaj ili se pridruzi u sprdnji sa nama

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Imas druga mesta pa se sprdaj. Od svake druge teme na forumu postaje sprdnja.

Imas druga mesta pa se sprdaj. Od svake druge teme na forumu postaje sprdnja.
Ti se bas uhvatio za mene od ovoliko forumasa,pa nisam ja jedini koji pusti neku poruku na par dana vezano za konkurs jer me zanima dokle ce to da ide i da nas lazu pricama njihovim.. da nisi ti neki od njih pa si se pronasao u prici

Pozdrav ljudi.. Ne znam da li pišem na pravom mestu.. Jel ima neko informacije šta se dešava sa povraćajem za mehanizaciju u stočarstvu? Mix prikolica u pitanju

Nedavno je objavljeno da je samo jedna osoba ostala neisplaćena. Kažu nemaju dosta para, pa će rebalansacijom budžeta..... Šaaaaalim se! :) Ne se ljutiš. Biće!

Moraš biti strpljiv ili moraš imati vezu. Tako kažu za ovo drugo. Ja sam bio strpljiv svaki put. Ove godine sam se izmrko pa nisam konkurisao nizašta, a pribavio sam svu dokumentaciju. Jbg.

Da li neko zna da li se trimeri subvencionisu? Nesto pise u konkursu za 2019., a ima i za ovu godinu? Citat:
  1. (балирке, сечке/млинови, брикетерирке до 500 kg/час)
  2. машине и опрема за орезивање и обликовање биља
  3. бокс палете
  4. противградни топ
  5. мотокултиватори до 10 kw
  6. тримери
  7. материјали за покривање повртарских култура и цвећа, у циљу заштите од мраза – агротекстил

Imam prijavljeno povrce sad sam pogledao, moze da se dobije na trimer, taman sam hteo da uzmem jedan Stihl mozda Fs 350 ili neki jos jaci.

@Paracinac88
Pitaj slobodno nemoj da se stidis da ne pitam ja, ko sisa Diklofena on je dobio resenje na 50% pa moze podjebavati. Ima li ista novo po tom konkursu za mlade? Prodje nedelja i rec ministra palo naglavacke!
Hahaha e istina jel cuo neko nesto ja bas nista a prodje nedelju dana
Ma gde se stidim nego tek sam sad seo da odmorim malo i da vidim sta ima novo

Da li neko zna da li se trimeri subvencionisu? Nesto pise u konkursu za 2019., a ima i za ovu godinu? Citat:
  1. (балирке, сечке/млинови, брикетерирке до 500 kg/час)
  2. машине и опрема за орезивање и обликовање биља
  3. бокс палете
  4. противградни топ
  5. мотокултиватори до 10 kw
  6. тримери
  7. материјали за покривање повртарских култура и цвећа, у циљу заштите од мраза – агротекстил
Mislim da su trimeri bili samo u konkursu za mlade, u ostalim pravilnicima ih nema koliko sam mogao da primetim.

Sent from my moto g(8) power using Tapatalk

Gledam malo pre mInistra na nekom jutarnjem programu, kaze lista se objavlje danas u podne.Ja nisam u prici al cisto ako nekom znaci...

Nazad
Vrh