Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i nije baš ali bi potpisao da se Saša Dragin vrati i bude dozivotni ministar.Možda nije niko u zatvoru ali su mnogi rasprodavali dedovinu da se razduže,i koliko sad ja tebe razumem tebi je lepo u ovoj trenutnoj situaciji
Tek sad te ne razumem,sto bi to uradio ako ti je toliko dobroPa i nije baš ali bi potpisao da se Saša Dragin vrati i bude dozivotni ministar.
Ja da imam 50 ha svoje zemlje istog momenta bi je rasprodao kao i svu komplet mehanizaciju.
Zato što se lepo može ziveti sa mnogo manje ulaganja, mnogo manje reskiranja, mnogo manje stresa i da mnogo više zavisi od tebe nego od neba, zemlje, prodavaca, izvoznika, lobija, nivoa Dunava.....Tek sad te ne razumem,sto bi to uradio ako ti je toliko dobro
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Kod nas Raca 2017 kupio skoro 500 hektara privatne zemlje da bi se ljudi razduzili e to ti je kredit. Mozda nisu svi morali da prodaju sve ali ih je ucenio sve ili nistaŠto?
I to stalno pričate pa ne vidim da je neko u zatvoru zbog toga. Ladite usta.