Subvencija za mehanizaciju

E vidite ,baš su sad izmenili neke tačke,zareze i mogućnost dvojakog tumačenja baš na kojima ja nisam ostvario pravo na podsticaj u prethodne 3 godine...rušili su mnoge predmete i kršili zakon,sad su izmenili jer se ne zna ko će uskoro dići za ministra ,direktora
Znate li vi koliko su oni kršili zakon,pa tu svaki predmet koji dodje na sud je izgubljen,samo što mali broj ljudi ih tuži
Obratite još pažnju na promenu do 2 ha umesto dosadašnjih ,0,2-100ha ...nisam tačno video za koju se to oblast podnosi

Poslao sam danas papire na konkurs za 50 posto. Kupio sam mešaonu za koncentrat.

Послато са TA-1032 помоћу Тапатока

NE!!! Rekli su tek septembra ce biti rezultati ali ce zvati da se obnove predracuni ja ih nista ne razumem

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

U ovom trenutku tri konkursa. Mladi sa predracunom, domaci traktori i ovaj brzopoteznipredizborni. A u budzetu para ko zna koliko.

Para ima skromno. Na prethodnim stranicama smo racunali da svega 466 punim iznosa je budzet za ovaj brzopotezni. Imamo najveci rast u Evropi sa Okeanijom i Fulipinima a nemamo novaca tipa dve tri milijarde dinara da se to poisplacuje i kraj price.

Zato ima da daju ko na kasice za sva tri konkursa,neki mali broj da prodje i bice isplatili smo sve i svi su zadovoljni...zezaju nas nevidjeno

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Samo se bunite, ništa vam ne valja, malo se zaradjuje, sve daju tajkunima.... Idu izbori. Promenite nesto.
Juče stigle dve nove prikolice od 14t,moja nova tanjiraca, jedna prskalica, nov rus 820,nov valjak 6m,navigacija od 18000eura, ovih dana stizu case120 i nov fendt 130ks....sve u jedno selo od 2000 stanovnika za 10 dana. I nevalja? Ma mi ne valjamo.

Nazad
Vrh