Paracinac88
Član
Ako nema kise ne pise se dobro,sad se nesto kao menja kod nas trenutno ali slaba vajda od kise
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može ta od 660 da oprska mnogo više hektara, samo ko hoće...Sitnica bas vala,nikako mi ne odg od 660l ako je kuci napunim to je svega za 3 ha da odradi ili manje a njiva malo dalje pa treba da se vracam od 1000 zavrsice posao od iz Smedereva
Ja imam istu sa otprilike tom opremom, jel to cena za MRX grane?Kolika sirina?Oko 5 evrica.![]()
Ma da je vozikam po selu zbog toga samoMa Paracinac je hobi poljoprivrednik zato uzima toliku prskalicu.![]()
![]()
MRX 12m.Ja imam istu sa otprilike tom opremom, jel to cena za MRX grane?Kolika sirina?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Upalo sekirce u med,sto kaze moj deda pa ja nisam kriv sto sam samo tebi deda a ne i drugimaBlago tebi![]()
Baš tako,sa starom Moravom od 660L odradim svake godine od 270 do 300Ha..treba njoj dosta opreme i nije savršena ni malo..ali završava posao. Nadam se uskoro nekoj od 800 do 1000L za MF3085 da se odmorim.Može ta od 660 da oprska mnogo više hektara, samo ko hoće...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Porucio si identicnu kao moju ja sam je kupio 2015 I nosio je do skoro isti traktor kao tvoj. Ako ne prodjes na konkursu javni se, mozda I ja pazarim vecu prskalicu sa hidaulicnim granams pa ova bude na prodaju, kao nova je.MRX 12m.
Ja sam mislio sa jednom prskalicom da može mnogo više od 3 hektara da oprska...Baš tako,sa starom Moravom od 660L odradim svake godine od 270 do 300Ha..treba njoj dosta opreme i nije savršena ni malo..ali završava posao. Nadam se uskoro nekoj od 800 do 1000L za MF3085 da se odmorim.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk