Paracinac88
Član
Ima Bojan svaba iz Gaja od 800 i 1000 kaze prezadovolnan i u eelu ima jos desetak takvihIma kod mene u selu covek koji obradjuje 300ha takvu prskalicu (ili dve) cujem da je zadovoljan.
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima Bojan svaba iz Gaja od 800 i 1000 kaze prezadovolnan i u eelu ima jos desetak takvihIma kod mene u selu covek koji obradjuje 300ha takvu prskalicu (ili dve) cujem da je zadovoljan.
Polako kolega, nek se malo smiri situacija na terenu, ček da vidimo šta će biti i od godine, nemiriše baš na dobro a i posledice od ove boleščine će tek da vidimo, biće svega ali no.I ja kazem da barem nesto kazu na tu temu da znamo na cenu smo,ovako svi cute niko nista ne prica
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa to i ja kazem,daj boze daovo prodje i mi da budemo zivi i zdravi...Polako kolega, nek se malo smiri situacija na terenu, ček da vidimo šta će biti i od godine, nemiriše baš na dobro a i posledice od ove boleščine će tek da vidimo, biće svega ali no.
To onaj konkurs sto das 50% odmah pa jos 50% za par sekundi dok cekiras sa racunaSta kazu za konkurs na gotovinski 50% kad taj krece?
Izgleda ćorak ove godine.Sta kazu za konkurs na gotovinski 50% kad taj krece?
Ima prasici da nam prerastu u tovljenike dok odobreKo zna zašto je to dobro.
Tako i ja pretim autu,sve sto vise pricam da cu da kupim nova ona sve bolne rade..prosle godine jednom za Grcku i posle dva dana za Cg..kaze cale ova sve bolje terajuNe znam, ova stara prskalica kako je cula da je nova konkurisana i ako ova zataji spremne pare za novu bez obzira na konkurs radi kao Amazonka, ni jedno topanje dizne,pucanje grana i slicni kurslusi. Opravdano neko rece ko zna za sta je to dobro.![]()
Koliko je ona sa takvom opremom ?AM 660l belo bure, malo dodatne opreme tipa ispiranje ambalaze, on off iz kabine.