Paracinac88
Član
Donder je za big bosove ja to nisam,zavrsice i posao jeftiniji 
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi u obzir da ces kroz par godina preci na djambo djakove, on je 600kg + ostane tipa 200kg da toliko stane u njega. Nemoj ispod 1000l rasipac.Donder je za big bosove ja to nisam,zavrsice i posao jeftiniji
1200l vec sam napisao nisi video..jedno pitanje lik iz okoline Kovina ima prskalicu od 1000l nosenu pravi je lik iz Smedereva...on samo reci hvale ima za nju jel zna jos neko kako se pokazale ? Varmax firmaUzmi u obzir da ces kroz par godina preci na djambo djakove, on je 600kg + ostane tipa 200kg da toliko stane u njega. Nemoj ispod 1000l rasipac.
Dobar je, ja sam konkurisao za njega ali sto dalje manja verovatnoca da cu ga kupiti tj da cu proci.Znaci donder je donder
Pa i ja za ovaj Hms ako nema nista od toga onda za kes jeftijiji ce padneDobar je, ja sam konkurisao za njega ali sto dalje manja verovatnoca da cu ga kupiti tj da cu proci.
Naravno da jeste. Ali uprava za Agrarna plaćanja nije stala sa radom, možda samo usporila.Jel u Padini nije vandredno stanje?
I ja kazem da barem nesto kazu na tu temu da znamo na cenu smo,ovako svi cute niko nista ne pricaEvo još malo pa kraj Aprila, a niko nespominje rezultate konkursa za mlade. Već je vreme da objave rezultate da znamo šta dalje.
Ima kod mene u selu covek koji obradjuje 300ha takvu prskalicu (ili dve) cujem da je zadovoljan.Kazu dobro uradjena jak ram i grane![]()