miroslav78
Član
hvala..markokurjega je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala..markokurjega je napisao(la):
Kamata neće biti povoljna jer na tako veliki broj kredita ministarstvo neće da odobrava više subvencije na kredite.diklofen je napisao(la):A zašto neće biti povoljnije kamate?
Trudim se da skontam al ne ide...
Mene ne bi čudilo da za traktore i ostalu krupnu mehanizaciju produže tj. obnove konkurs.Državu takav vid subvencija vrlo malo košta.Za iduću godinu je u najavi ukidanje direktnih davanja po hektaru a pokretanje opšteg regresiranja(kao refakcija za gorivo).
http://www.minpolj.gov.rs/postavljen/126/4827010.0062.24-1.pdfmiroslav78 je napisao(la):da li neko mozda zna koji treba zahtev za povracaj subvencije za tanjiracu ?
nemogu da nadjem.. hvala
i sta treba tacno od podataka da prilozim ?
Kada sam tražio predračun Ćorić mi je rekao da tako zahtevaju iz ministarstva( 90 dana) .bacan je napisao(la):nama su rekli da je rok za odgovor dali smo prosli konkurs 90 dana,zato na profakturi za masinu pise opcija placanja 90 dana.
hvalatalianu je napisao(la):http://www.minpolj.gov.rs/postavljen/126/4827010.0062.24-1.pdfmiroslav78 je napisao(la):da li neko mozda zna koji treba zahtev za povracaj subvencije za tanjiracu ?
nemogu da nadjem.. hvala
i sta treba tacno od podataka da prilozim ?
SVe ti tu piše.
Obrazac 1,
potvrda PIO
Garancija,račun fiskalni,otpremnica da si primio tanjiraču.
mikulaš je napisao(la):Ljudi iteresuje me dali je konkurs trajao do 28 ili 31 maja i gdeće biti objavljena lista koje dobio subvancije tojest ko ima kolko bodova
Post je spojen: [time]1275340204[/time]_________________________________________________
mikulaš je napisao(la):Ja sam predao zahtev u Ponedeljak 31.maja. Zvao sam u Šabac i kažu daće biti primljeni svi zahtevi koji su poslati do 31.maja. Predao sam predračum za Belarus 1221 monoblok. a štaće biti videćemo