Lala iz Banata
Član
Samo pozuri, imas jos 3 dana.gogogo je napisao(la):Jesi uspeo , verovatno mi je jasno sto mislim isto....
Inače idem se raspitivati još gde,kako,ko , kolko...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo pozuri, imas jos 3 dana.gogogo je napisao(la):Jesi uspeo , verovatno mi je jasno sto mislim isto....
Inače idem se raspitivati još gde,kako,ko , kolko...
nazovi da pitaš.evo telefon 015/367-531bacan je napisao(la):jel vazi datum slanja na koverti ili treba da stigne do 28 u sabac.
Jeli a šta je sa onim papirom iz banke da će te finansirati to me muči...talianu je napisao(la):Ja danas poslao dokumenta za konkurs!
Još da odobre biće....
bacan je napisao(la):pitao sam treba da bude poslato do 28 znaci pecat da je poslato do 28.inace imam 71 bod,valjda ce biti dovoljno,
bacan je napisao(la):imam da ce banka isplatiti traktor u sluceju pozitivnog odgovora ministarstva.to ti je garancija banke bez toga ne salji,sem ako nemas svoja sredstva na racunu
[/quot
Nemam valjda će u međuvremenu leći tj valjda će mi to sutra dati,jurim ih....
sreda,četvrtak,pa i petak do podne....
isploviću nekako...
poz
hvala ti...
Post je spojen: [time]1274795588[/time]_________________________________________________
Nemam valjda će u međuvremenu leći tj valjda će mi to sutra dati,jurim ih....bacan je napisao(la):imam da ce banka isplatiti traktor u sluceju pozitivnog odgovora ministarstva.to ti je garancija banke bez toga ne salji,sem ako nemas svoja sredstva na racunu
sreda,četvrtak,pa i petak do podne....
isploviću nekako...
poz
hvala ti...
Poslao sam poštom imam 55 bodova ako mi priznaju članove gazdinstva sve (decu) i školu imam 66gogogo je napisao(la):talianu
Ja danas poslao dokumenta za konkurs!
Još da odobre biće....
Poslao si poštom il kako...
Koliko ti imaš bodova tu sam slab?
Kolko danas,sutra i ja ću...
Da da Bog da i kod mene odobre biće..
Da li vas ima šest odraslih članova u domaćinstvu?bacan je napisao(la):rodjen sam 26.4 1970/ 15 poena
visa poljoprivredna/6 poena
preko 50 hektara/20 poena
6 clanova gazdinstva/20 poena
pismo banke/1 poen
ne posedujem masinu za koju podnosim zahtev/10 poena
pardon 72 nisam dobro sabrao