Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ti u svom gazdinstvu imas maloletna lica? ja nisam mogao da ih upisem.bacan je napisao(la):da
Post je spojen: [time]1274782068[/time]_________________________________________________
da,ali to je bitno samo za udruzenje poljoprivredika,za fizicka lica moze valjda i sa decom,u uredbi ne pise da moraju biti punoletna
maloletna ,neprivredjuju .....bacan je napisao(la):
bacan je napisao(la):ja mislim da ce vecina dobiti
talianu je napisao(la):Nadam se da si u pravu ali nema info koliki im je fond.
bacan je napisao(la):verovatno ce prvo dobiti oni koji su vec kupili
Pa šta i ja se pojavljujem sa 40-tak bodova...diklofen je napisao(la):Ja sam odustao zbog sporosti banke da mi da garancije.
Bogami ne bi ga ja kupio pa da se tamo pojavim sa 35 bodova
Poštovani kolega odakle banci informacije da li ministarstvo ima para ili ne ! To što oni vama šapuću nema nikakve veze sa min.polj. Verovatno nisu očekivali ovoliku potražnju za kreditima pa sad odvraćaju ljude kao biće sledeće god . još povoljnije, ali za njih kad koriguju kamate da te oderu!markokurjega je napisao(la):ja sam bio na nekom predavanju u procredit banci i tamo su nam šapnuli da nema dovoljno para za sve i da se ide sistemom ko prvi preda taj dobije normalno pored bodovanja ,i da je najbolje da se ode direktno do šabca da se preda.A da se sledeće godine dobijaju pristupni fondovi evropske unije i da će povraćaj biti 50% i da para neće faliti. E sad videcemo,nek neko napise da li je dobio i sa koliko bodova kad krene povraćaj.baš me interesuje pošto bi sledeće godine uzimao mašina.