Zmaj od Noćaja
Član
Posle koliko dana od prijema resenja ili slanja zahteva za povracajDanas uplacen povracaj za prskalicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posle koliko dana od prijema resenja ili slanja zahteva za povracajDanas uplacen povracaj za prskalicu
A kada si predao dokumentaciju?Resenje stiglo 22.08.
A kada si predao dokumentaciju?
Jednom sa ti vec odgovorio 25.04
kolko sam ja cuo ako ti pozitivno odgovore a ti odustanes naredne 2 god,nemas prava konkurisatiDanas ih zovem ali nema odgovora pa da vas pitam sta se desava kad povoljno rese zahtev a ja odustanem jer za Bozic mi nece trebati predmet zahteva.A na prolece videcemo.
kolko sam ja cuo ako ti pozitivno odgovore a ti odustanes naredne 2 god,nemas prava konkurisati
Ako je scenario kao sto je opisao clan Rale-niti je pravedno niti realno...masina ti stoji celu godinu do sledece sezone,a rate samo pristizu.sto bi bilo i pravedno i realno
Ako je scenario kao sto je opisao clan Rale-niti je pravedno niti realno...masina ti stoji celu godinu do sledece sezone,a rate samo pristizu.
sto bi bilo i pravedno i realno
Pouzdano znam da nema posledica!Danas ih zovem ali nema odgovora pa da vas pitam sta se desava kad povoljno rese zahtev a ja odustanem jer za Bozic mi nece trebati predmet zahteva.A na prolece videcemo.
Poenta svega se svodi na to ako mi moramo da u dan izmirujemo obaveze prema drzavi i fondovima,treba da ocekujemo(tako bi trebalo)ako vec ne mogu u dan ili nedelju dana da odrade to-pa makar u mesec dana da budu dosledni za bilo kakve odluke,a bogami i isplate takodje...mora da postoji nesto sto iole lici na red i da postoji neka data rec i u praksi,a ne samo da se sve svede na to da izadju na tv i pricaju kako npr daju 40% ili vise za sve masine(sto opet nije istina,al ajde)Daj molim te......a ta masina ti trebala samo za ovu godinu,od sledece ti vise netreba,mislim stvarno......