paorpaor
Član
Zanimljivo ovo oko JUL-A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još jedna proizvoljnost i neprofesionalno obavljanje poslova u državnoj upravi, kako samo tumače zakone po njihovom bolesnom mozgu, pa to nema nigde, donose i menjaju pravila kako im se ćefne , ko kad bi se takmičili šta će da izmisle da čoveku iskomlikuju životDanas su me kontaktirali iz Uprave , u vezi konkursa za mlade poljoprivrednike. U prijavi sam naveo da sam saglasan da Uprava pribavi po službenoj dužnosti dokumentaciju o kojoj se vodi evidencija u državnoj upravi ( poreska uverenja i ostalo ). Kako mi danas reče gospođa iz Uprave , oni ne mogu da stignu da pribave te papire i ako želim da budem rangiran treba da im dostavim dopunu do kraja sledeće nedelje , tj da lično pribavim uverenja i potvrde i da im pošaljem.
To oni puste buvu da ih mi ne zovemo . A ministar Nedimovic ni da kaze u cemu je problem.Nema tu sta,bedna smo drzava sa ovakvim ministrom pa to ti je.Naravno ni prethodni nisu bili bolji ali izadji ko covek pred kamere pa reci u cemu je sad problem.Kod nas moze da te j..e ko stigne.Ja sam dobio neku informaciju da ce do kraja oktobra da zavrse sa svim zahtevima. Kao, bio je neki zastoj!
Ja sam kupio traktor da olaksam i njemu i sebi.Tvoj otac je kupio traktor da bi ti radio ili je za svoju razonodu?Pozdrav.Nemojte se vi slagati sa mojim stavom i to je normalno ja sam za korak po korak i ovako se saplicem.
On je tamo samo da bude neko ko će biti ministar poljoprivrede,zna se ko je ministar za sve,i tako se radi.To oni puste buvu da ih mi ne zovemo . A ministar Nedimovic ni da kaze u cemu je problem.Nema tu sta,bedna smo drzava sa ovakvim ministrom pa to ti je.Naravno ni prethodni nisu bili bolji ali izadji ko covek pred kamere pa reci u cemu je sad problem.Kod nas moze da te j..e ko stigne.