KishRobert
Prijatelj Foruma
ti su tajnoviti ko bobovi sogori,nemos' ih za rep u'vatiti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
moj brat je kupio traktor i otisao je u Sabac i dali su mu sve sta je potrebno da se popuni i preda preporucenom postom kazu da ima zahteva sa nepotpunom dokumentacijom i bice odbijanjaZRENJANINAC je napisao(la):http://www.agroinfo.in.rs/uredbe2.html
ali ti je najbolje da odeš u trezor i da tražiš da ti daju oni uredbu i zahtev jer nije isti kao ovaj sa interneta.
Nije ni konkurs završen pa izbor pa žalbeni rok pa.....ko zna kada.miroslav78 je napisao(la):kada ce biti isplata za traktore ?
Ja mislim da ce prednost imati koje vec kupio traktor.Njih par su kod nas tako radili.diklofen je napisao(la):Pa ja sam odlučio da u ponedeljak počnem da skupljam papire i predam to u Šabac do petka.Žena mi ima 63 boda i svi mi kažu da je dosta jer se malo prijavilo do sada.Ako dobijem odobrenje kupujem traktor ,a ako me odbiju onda će da pričeka.
Moze, al za 820.danger je napisao(la):Lalo,dam ti za ruju 25.000,to je vec polovan traktor,