Zmaj od Noćaja
Član
Ma to samo za one iz kluba 100 p + i njihove sinove i ponekog stranačkog vojnika.......čuj konkurs!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam bio učlanjen dok si ti samo znao za sporstke klubove.... i izašao sam ......na velika vrataUčlani se zemljak i tamo i vamo,tu ti je blizu...
Ne branim , čak i podržavam mlade ,ali ne na taj kurvanjski način , a i komšo dokle ćeš ti biti mlad , ja bi to dao deci 20 -25 godina ...a ne ovim mladićima do 40Ako si mator,onda pusti mlade da privređuju
Bilo bi žalosno da me dotični vole....veoma žalosno, dok me mrze ima nadeMa zemo ti si veliki frajer,samo ne znam zašto te ne volu,neće kako ti oćeš?
Šta vi meni tu Voja pa Voja , pa ne voli ga celo selo i bliža okolina oko Vojvodine ,samo vide da još uvek pliva ,pa se nadaju da će i oni, nije on moj problem , već izgleda vaš kad ga branite tolikoOd volje(Voje) ti...
Ta mante se mene volem koga hoću i kad mi se vole bilo pre ili posle podneČitam te ja polako,ti si od onih što pre podne mrze sebe,a popodne ostatak sveta
Ti si opterećen s njime ja ga znam ali ne poznajem kao ni tebe...I nisam ni ja član nijedne grupacije da bi imao razlog bilo koga da branim...Šta vi meni tu Voja pa Voja , pa ne voli ga celo selo i bliža okolina oko Vojvodine ,samo vide da još uvek pliva ,pa se nadaju da će i oni, nije on moj problem , već izgleda vaš kad ga branite toliko
Nisam opterećn , daleko bilo ,ali kako on voli svoju decu volim i ja svoju, ako ste da u svakom selu bude po 2-3 poljoprivrednika izjasnite se, ne skrivajte se iz loših poteza vlade......A vaš lider upravo to zagovara ,znači moja deca da jedu sa običnom a njegova sa zlatnom ili njemu sličnima , nije on jedini, nakotilo se za ovih 13 godina dosta , eto koliko ima sela pa puta 3... i to je toTi si opterećen s njime ja ga znam ali ne poznajem kao ni tebe...I nisam ni ja član nijedne grupacije...
Čiji lider???A vaš lider upravo to zagovara
Ja nisam gazda , taj jeste promišljen ,al što je uvlakač , dupelizac , taj i u crkvu ulazi sa računom .........ne bi se menjao za njegovu kulturu ni za sva blaga ovog sveta.e moj komšo, ja mislio da će od tebe biti čovek .a ti udri na slabijeg.ajd na jačeg. ako smešZa razliku od gazdaSteve,gazdaVoja je kulturan i promišljen čovek,sa kim se može i divaniti ... aj zdravo
Paorski.......vaš , ti ga branišČiji lider???
Ma pusti ga,još jedno skretanje i stigao jeČiji lider???