Silver2010
Član
I sta je to strasno,nisam te razumeo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Strasno je sto jedna strana drzava omogucava mnogo laksi pristup novcima i sredstvima nego maticna drzava.I sta je to strasno,nisam te razumeo?
A jezik,deda ,baba,da su ziveli ovde,pradeda,to nista??Strasno sta rade.
Za 365 dana ako si iz Vojvodine,apliciras za Hu drzavljanstvo i dobijas ga.Odmah mozes da apliciras i za subvencije preko prosperitatesa.
Ako vec imas Hu drzavljanstvo,mnogo brze zavrsavas ceo proces.Mislim da je sada jan/febr. bio konkurs i vec je papiroloski zavrseno.
Naravno da se na starosedeoce misli i na sve koji imaju predaka ovde.A jezik,deda ,baba,da su ziveli ovde,pradeda,to nista??
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока
si ludJa imam starosedeoca odavde pa nemam ni hu drž. ,ni pristup fondovima iz hu,i ne znam hu jezik ali razumem kad mi neko nešta sere na hu ,tako da automatski ne mogu dobiti hu drž. jer ne znam jezik tako dobro.
Kanda tebi to ponos ne dozvoljava!Ja imam starosedeoca odavde pa nemam ni hu drž. ,ni pristup fondovima iz hu,i ne znam hu jezik ali razumem kad mi neko nešta sere na hu ,tako da automatski ne mogu dobiti hu drž. jer ne znam jezik tako dobro.
Uzeo,ko kaze da nisam?Ne razumem ali je tako ,a što ti ne uzmeš preko prosperiteta ako moš (a možda si i uzo ali nema veze),generalno je ovo valjda jedina država koja mrzi svoje građane koji se bore da sami izgrade bolje sutra za sebe.
Dobro si toliko sakupio meni je na ženu tri deteta ... ali nemamo više od 37. ??????Poslao i ja danas za mladje od 40. Jedva skupio 31 bod, ne nadam se ali bih se pokajao da nisam poslao.
Dobro si toliko sakupio meni je na ženu tri deteta ... ali nemamo više od 37.Poslao i ja danas za mladje od 40. Jedva skupio 31 bod, ne nadam se ali bih se pokajao da nisam poslao.