petarkrsmanovic
Član
P.S. Povreda mora biti masnica na oku.
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li subvencije za vučnu tanjiraču . Prodovci pričaju da ima ali ko će im verovati .
Da li je neko do sada dobio neki odgovor po pitanju bespovratnih sredstava, da li od pokrajine ili republike? Ako ste toliki pesimisti i verujete pricama rekla-kazala, vi nemojte ni konkurisati onda.
Spajki ja sam odgovorio kolegi baci, jer covek je pisao o pokrajinskom konkursu za mlade, pretpostavljam za traktore.
Gde ima para jedva za 100 ljudi, i gde su traktori zajedno sa stocarstvom i povrtarstvom koji ce imati prioritet, i gde je potreban poslovni plan za koji ti treba od 300 do 500e da bi poslao dokumentaciju, za konkretno taj konkurs se prica da je vec sve podeljeno.
Svakako treba biti optimista, pljunuti 400e i slati dokumentaciju...
Pa sta se ti jediš...ja jos cekam iz oktobra 2016. da mi obrade zahtev!Ja zvao i pitao da li su dobili papire i da li su u redu.Inace sam poslao dokumentaciju 21.04 2017.Ljubazno se javili i kazu da su zatrpani i da ce poslati odgovor o prijemu posiljke kada stignu do mog predmeta?!!!Nije mi jasno kako tako sporo obradjuju kada sam predao skoro medju prvima.