mindjušar
Član
Sleduje valjda 5 boda, ako imas gazdinstvo duze od 3 god. A ja kako sam razumeo PIO nije uslov, to samo zbog bodovanja.
Ne mogu za mlade konkurisati bez PIO na poljoprivedu,tj zaposleni njet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sleduje valjda 5 boda, ako imas gazdinstvo duze od 3 god. A ja kako sam razumeo PIO nije uslov, to samo zbog bodovanja.
I osnovna skola da se preispita,i na tacke zavrsena "srednja".Znam ja gomilu ljudi što ima poljoprivredni fakiltet pa nemaju veze s vezom ni sa poljoprivredom ni životom.Platili im mama i tata da završe i ugurali ih primaju plate i zajebavaju se na račun države i seljaka .Bodovati se može samo pravi seljak onaj što je ceo vek u prašini i na margini ovog društva,a te fakultetske diplome preispitati i napraviti selekciju ko je za posao u struci a ko parazit i ojebina...
Nikog,sa 4000 din po ha,sve ostale "mere" su zamazivanje ociju,od 2012 pa na ovamo se subvencionise obraz-djon,u javnim preduzecima,na konto smanjenja osnovnih podsticaja u poljoprivredi,ministarstvo-banda teska.Gospodo koga mi u ovoj državi subvencionišemo?????????????????????????tj koga ova država KONKRETNO subvencioniše???Hoću prost i jednostavan odgovor da ga svi ovde na forumu razumuuu,razumejjjjuuuu kako god????????????
Par stotina clanova Sns bande,svi to vide,svima jasno,kaze Balasevic.Jebeš demagogiju prosto pitanje KO se ovde jebeno subvencioniše???Neka mi neko da odgovor?
Sa 15700, din po ha,svi,za one sa slabijim pamcenjem,pomicenim od obozavanja sns.Ko se jebeno subvencionisao pre sns-a???Koga ova država jebeno subvencioniše???Pita Jovan...
E pa druže nisi bio na Zlatiboru pa da pitaš onog dobrog čoveka ili da predložiš da pio bude majka mara pa sve ostalo, e vidiš ovi bogati bili lepo izmolili za telehendere i još gratis ulaznicu za sajam.Ko se jebeno subvencionisao pre sns-a???Koga ova država jebeno subvencioniše???Pita Jovan...