Subvencija za mehanizaciju

meni je samo uplacen novac...nikakvo obavestenje nisam dobio...

Ja sam dobio u ponedeljak dopis pošto mi nije bila overena fotokopija garantnog lista da dostavim garantni list ili overenu fotokopiju da bi mi dokumentacija bila kompletna što sam juče i uradio.

di treba da se predaju papiri za povracaj nove mehanizacije?pre mesec dana stigla nova prskalica,pa nisam ni malo upucen di treba ici i sta treba od papirologije? :ppozdrav:

Upravo mi je stigao dopis da mi nisu overene fotokopije: fiskalnog isecka,gotovinskog racuna kao dokaz o izvrsenom placanju opreme,kopija otpremnice kojom se dokazuje nabavka opreme i fotokopija garantnog lista za izvrsenu nabavku(u pitanju su pumpe za navodnjavanje),te da dostavim iste overene fotokopije da bi mi dokumentacija bila kompletna.Gde se overavaju fotokopije?
Pozdrav i svako dobro

dali moze neko da mi posalje broj tel. na kojem mogu saznati dali ima povracaj za mehanizaciju,i da ih pitam sta treba od papira,da pripremim sve na gomilu da posle ne moram trckarati.

Danas gledao lokalnu skupstinu.Nas gradonacelnik je izjavio kako su mu iz ministarstva poljoprivrede javili da ne moze lokalna samouprava da subvencionise poljoprivrednike putem povracaja za mehanizaciju,ako taj poljoprivrednik prima subvencije od drzave, i da tek treba da stigne neka pravila po kome ce se deliti subvencije,da li je ovo tacno,ako jeste ko ce na to da ima pravo NIKO,Haos i zalosno...

Danas gledao lokalnu skupstinu.Nas gradonacelnik je izjavio kako su mu iz ministarstva poljoprivrede javili da ne moze lokalna samouprava da subvencionise poljoprivrednike putem povracaja za mehanizaciju,ako taj poljoprivrednik prima subvencije od drzave, i da tek treba da stigne neka pravila po kome ce se deliti subvencije,da li je ovo tacno,ako jeste ko ce na to da ima pravo NIKO,Haos i zalosno...

Naša lokalna samouprava planira da subvencioniše samo one koji uzimaju kredit za setvu koliko su juče rekli na sastanku udruženja, znači za sada nema ni na sajtu ministarstva uredba za povraćaj za kupovinu mehanizacije jedino imaju pravo proizvođači mehanizacije na 20-25% subvencija .Zvao sam u ministarstvo irekli su mi da zovem početkom marta meseca da mi kažu u vezi povraćaja.A možeš i sam proveriti na sajtu ministarstva. Nadajmo se da će biti

A ako bude bilo jel oni subvencionisu samo domace masine ili i strane,poput prskalice agromehanike?

moj prijatelj je dobio pre neku godinu za slovenačku povraćaj mislim da treba da pratiš sajt ministarstva ili ako imate u udruženju poljoprivrednika agronoma da ti javi kad izađe uredba , mi imamo kancelariju i on nam je na raspolaganju za informacije.

Da li moze neko da mi posalje broj tel. na kojem mogu saznati zasto mi nije isplacen povracaj za mehanizaciju?

- - - - - - - - - -

Ljudi,pa nije valjda da niko nije zvao:bravo:

Nazad
Vrh