A to koliko ce dana da zavlace,koji ce procenitelj da izadje zavisi od filijale banke,nikako od centralne banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel u pitanju isto Procredit banka ili neka druga?Jel u Pancevu?Posto su meni danas javili da svi direktori sutra imaju neke seminare pa ce se podpisivanje i odobravanje vrsiti u ponedeljak 150 posto tako mi je javljeno danas.tako je i meni lazu me vec vise od mesec dana i danas su me nazvali i rekli sutra u 12 sutra ce biti 37-mi dan od kako sam predao papire i profakturu,i u ponedeljak su mi trazili drugu profakturu
Danica mi radi trebao je Bogoljub,ali nije mogao posto je isao na godisnji,vazi javljam sutraRekli su mi da u ponedeljak 150 posto dobijam,ko ti radi kredit?
---------- Poruka napisana u 21:54 ---------- Prethodna poruka je at 21:50 ----------
Javi nam sutra dali si dobio uplatu i dali si zavrsio posao.
Konacno gotovo danas,sad samo ovi iz agrovojvodine da neprave neki problem posto ce oni da nadju neki prevoz i da mi doteraju traktrorRekli su mi da u ponedeljak 150 posto dobijam,ko ti radi kredit?
---------- Poruka napisana u 21:54 ---------- Prethodna poruka je at 21:50 ----------
Javi nam sutra dali si dobio uplatu i dali si zavrsio posao.
Tako je, ali od skorijeg vremena na tim potvrdama upisuju dug i za porez i za pio. Ranije su upisivali samo porez.To veze sa vezom nema niti ikakvog pravnog osnova.Dugovanje za porez i PIO su dve različite stvari.