milovan vrsac
Član
Cika Mico,evo sad cu da krenem i da se preslisavam. Samo da mi ti budes zadovoljan.Treba nekad i pročitati tekst konkursa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cika Mico,evo sad cu da krenem i da se preslisavam. Samo da mi ti budes zadovoljan.Treba nekad i pročitati tekst konkursa.
Milovane cudime da ti postaviš takvo pitanje, mada se moj komentar nije odnosio samo na tebe. Ovde je mnogo lakše pitati nego nešto protumačiti.Cika Mico,evo sad cu da krenem i da se preslisavam. Samo da mi ti budes zadovoljan.
Napisao sam zasto.Milovane cudime da ti postaviš takvo pitanje, mada se moj komentar nije odnosio samo na tebe. Ovde je mnogo lakše pitati nego nešto protumačiti.
Može i na republici kao mog sestrića npr. Nije video da objekat za držanje stoke mora biti upisan u registar objekata ili da je registrovana farma. Kako on nije video, tako ni ja, ni sestra a nažalost ni radnica u psss-u koja je proveravala da li je kompletna dokumentacija...Na pokrajini me brzo citanje kostalo ...
Sam sam predao. Mbv je spakovao svoj deo,ja svoj.Da li si sam radio prošle g predaju papira ili ti je neko radio?
Pravilnikom je određeno da Uprava ne sme da vas odbije i da mora da vam pošalje zahtev za uređenje podneska ukoliko prilikom obrade zahteva utvrdi:Može i na republici kao mog sestrića npr. Nije video da objekat za držanje stoke mora biti upisan u registar objekata ili da je registrovana farma. Kako on nije video, tako ni ja, ni sestra a nažalost ni radnica u psss-u koja je proveravala da li je kompletna dokumentacija...
Ako je plaćeno gotovinom direktno dobavljaču, dovoljan je fiskalni isečak kao dokaz o plaćanju (na isečku piše način plaćanja - gotovina). Dokaz o uplati svakako digitalizovati (prebaciti u .pdf format) i elektronski potpisati - može PSS ili javni beležnik (ne rade svi to).Kakva je procedura za mašine koje su plaćene kešom bez novčane transakcije preko banke?
Traže da se prilože overeni izvodi iz banke ali nije tako plaćeno pa me buni.
Ovo je bilo 2018-te pa možda onda pravilnik nije bio takav... Šta znam.... Krmače su prihvatili a cisternu odbili. Nema veze, posle smo je kupili.Pravilnikom je određeno da Uprava ne sme da vas odbije
Treba na fiskalnom da pise gotovina i ne treba nista iz bankeKakva je procedura za mašine koje su plaćene kešom bez novčane transakcije preko banke?
Traže da se prilože overeni izvodi iz banke ali nije tako plaćeno pa me buni.
Bez elektronskog potpisa u PSS?Sam sam predao. Mbv je spakovao svoj deo,ja svoj.